Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourtan kalsin yahu yedekte 6 yabanci hakki var sag kanatta bir tane yunus var onla sezonmu biter okan hoca morutani kullanir cicaldau diagne berkan taylan dolu vitaminsiz var takimda morutan tek basina mac alabilecek seviyede adam

Ekli dosyayı görüntüle 164133

Asagidan yukaridan yolun sonu gorunuyor…

yemin ediyorum ustune 10 adam alacagiz yine yerini dolduramayacagiz hep marcao ile kiyaslayacagiz kimseyi begenmeyecegiz

15 bile az

bombos is marcaoyu yollamak

ilk isleri marcaoyu kalmaya ikna etmek olmali
ki marcao aidiyeti guclu bir insan

500 k fazla ver ki sevillada maas olarak bizden bi 500 fazla verir bizdede kalir

gittiginde degeri daha cok anlasilacak

tum camia akil tutulmasi yasiyor sanirim sanki normal birseymis gibi davraniyor marcaoyu yollamak

yemin ediyorum ustune 10 adam alacagiz yine yerini dolduramayacagiz hep marcao ile kiyaslayacagiz kimseyi begenmeyecegiz

15 bile az

bombos is marcaoyu yollamak

ilk isleri marcaoyu kalmaya ikna etmek olmali
ki marcao aidiyeti guclu bir insan

500 k fazla ver ki sevillada maas olarak bizden bi 500 fazla verir bizdede kalir

gittiginde degeri daha cok anlasilacak

tum camia akil tutulmasi yasiyor sanirim sanki normal birseymis gibi davraniyor marcaoyu yollamak
Marcaoyu tutup nelssonu 12-15 civarında bişeye satsak ben fitim.

Marcaonun konsantrasyon problemi var bu yil ligi migi hic takmaz satin gitsin babacarin falan karisi olup duruyodu

Bi de 110 kg falan gelir idmanlara simdi

Abv Elmas. Jedsın bende öyle bir travmaya sebep oldu ki mevcut form durumlarıyla Jedsın>dombele hissiyatı veriyor.

Kodugumun tinercilerine elllerimizle verdik

Marcao'nun önünü açmalıyız bence burada ki gelişimi bitti, gitsin Avrupa'ya biraz daha gelişsin. Yalnız 10m euro falan komik, en azından bi 15+bonus vb olsa fena olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt