Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.495
- 2.919
- 2.313
Denayer ne oldu yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatta anladığım kadarıyla henüz İsviçre milli takımında forma giymemiş TR milli takımı için ikna edilir ve seçilirse TR statüsünde bile olma şansı var sanırım hala.+2 kuralina giriyor bu demi
Morita iyi adma yav futbola ırk üzerinden bakma olayına kopuyorumBi japon ne kadar iyi olabilirse
Vallah morita filan moralim bozuldu
NET adamlar lazimken ali koc tranaferi yapiyoruz
Para var diyorsan git torreira al
Okadar degil diyorsan onanayi al
Japondan muhendis olur, seri katil olur, bilgisayraci olur, balikci olur, botanikci olur ama futbolcu olmaz
Onu sepete attikDenayer ne oldu ???
Sakatlıktan dolayı olmamıl diyen varBende anlamadim nasil aliyoruz
MasadaDenayer ne oldu yaw
Aynı zamanda Galatasaraylı diyorlardı oyuncu için Sporting ile 3.3-3.5 milyon euro civarına anlaşmışlardı diye haberler vardı yalnız.Portekiz Ligi ekibi Santa Clara'nın Türk Başkanı İsmail Uzun
Hiç ızlemedim iyi mikikazimcan blackstone
Bro iyi topçu Morita da alamayiz zaten vitor hatta fenere almak çok istemişti olmayınca crespo gelmişti talibi olan bir adam gelme ihtimali çok düşük bize kalmazBi japon ne kadar iyi olabilirse
Vallah morita filan moralim bozuldu
NET adamlar lazimken ali koc tranaferi yapiyoruz
Para var diyorsan git torreira al
Okadar degil diyorsan onanayi al
Japondan muhendis olur, seri katil olur, bilgisayraci olur, balikci olur, botanikci olur ama futbolcu olmaz
14 Milyon Tokyolu'ya Morita forması bugün burdan kimse formasız gitmeyecek
Masaya yatırdık haber bekliyorDenayer ne oldu yaw
Morita iyi adma yav futbola ırk üzerinden bakma olayına kopuyorum![]()
Defansı yapsın zatenMoritanın hücum diye birşeyden haberi yok gibi bilemedim
işte müthiş fikirler . keike 40 güne lig başlamasaydıdaTokyo'da hazırlık maçı yapalım stadın yanında GSStore tırı.