Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.213
- 741
- 658
zeki 21 yaş kontenjanı kapsıyorsa güzel olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moritayi ben Melo gibi değil de bjk ye ilk geldiği haliyle Atibaya benzetiyorum prime atiba baya sağlam topçuyduMelo kadar sert mi?
OkanñnnnnñnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnHic sasmiyor
Samatttanin tanzanyali oldugunu duydugumsa buraya
Tanzanyadan canavar cikar, yamyam cikar, maymuninsan kirmasi cikar, ama topcu cikmaz demistim
uefa kupası alan frankfurtun en iyi oyuncusu japon kamadaBi japon ne kadar iyi olabilirse
Vallah morita filan moralim bozuldu
NET adamlar lazimken ali koc tranaferi yapiyoruz
Para var diyorsan git torreira al
Okadar degil diyorsan onanayi al
Japondan muhendis olur, seri katil olur, bilgisayraci olur, balikci olur, botanikci olur ama futbolcu olmaz
Ben: Yunus 10 numarada oynayamaz ama sag acikta iyi oynar.yunus: 10 numarada da oynayabilirim ama sağ açıkta daha iyi oynuyorum
Bro iyi topçu Morita da alamayiz zaten vitor hatta fenere almak çok istemişti olmayınca crespo gelmişti talibi olan bir adam gelme ihtimali çok düşük bize kalmaz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zeki ikna edilirse yerli kontenjaninda oynar tercihi Türk milli takımı yaparsa ferdi gibizeki 21 yaş kontenjanı kapsıyorsa güzel olur
>albayrak'ın burak'ı lokomotif kampında terlikle kaçırması
Kanka dediğim olacak moritayı sportingin elinden kapıp çalım manyağı yapacaz adamlarıyunus: 10 numarada da oynayabilirim ama sağ açıkta daha iyi oynuyorum
Taylan&Berkan 0 gol 0 asistDefansı yapsın zaten
Montella beni 10 no da oynattı dönüşlerim hızlı olduğu için etkili oldum falan dedi. Ama sağ açık oynamak istiyor çok belliBen: Yunus 10 numarada oynayamaz ama sag acikta iyi oynar.
![]()