Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.177
- 51.179
- 3.683
Sanson'u bilmem de Okan Vedat Muriqi'yi ister bence..Sanson muriq yemdir yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanson'u bilmem de Okan Vedat Muriqi'yi ister bence..Sanson muriq yemdir yav
Beklentileri karsilamaz benceSanson'u bilmem de Okan Vedat Muriqi'yi ister bence..
Şahane tespit@Ahmet Usta mıhlanınca transfer haberleri arka arkaya geldi, cezası bitip dönünce hepsi yattı. Bu tespitimi yönetime bildirmeni rica ediyorum.
Hayal dunyasinda yaşamayalimMuslera
Mert-Denayer-Bardakçı-Telles
Ndombele-Toria
Talisca
Yunus-Abubakar-Vargas
Gomis Keramettinspor'da
Transferlerin kampa yetişmesi için kendini feda eder miydin?Gomis Keramettinspor'da
Elbette ki etmezdimTransferlerim kampa yetişmesi için kendini feda eder miydin?
Ben de iyi transfer olacağını düşünmüyom ama Okanla iyi oynuyodu..Beklentileri karsilamaz bence
Bencil menfaatçi herifElbette ki etmezdim
Mert gayet iyi topcu yav. Istemeyenler niye istemiyor? 23yasinda 1.88lik dev sagbek gerekirse stoperide yedekler. 80+ mac yapmis italyada. 5-6m cözebilirsek super olur. Hatta kaan ile birlikte 10m alirsak yabanci siniri falan kalmaz. Birakalim febeli hikayesini. Sanki bizde oynayan butun yerli futbolcular gsli

Bize skorer leblebi gibi gol atan bi topcu da lazim ayni zamanda valla forvet yuzunden kel kalmak istemiyorumBen de iyi transfer olacağını düşünmüyom ama Okanla iyi oynuyodu..
Liboş LiboşBencil menfaatçi herif
Dzyuba-Muleka 2si'ni de alsak ne dersinBize skorer leblebi gibi gol atan bi topcu da lazim ayni zamanda valla forvet yuzunden kel kalmak istemiyorum
Cagne gueyeyi ikna edip getirirsen sende kalabilirsin lan![]()
Diagne, bi duyumcu olmadigin kalmisti...
Bok gibi şiir olmuşLiboş Liboş
Seni sevmek ne hoş
Gel bana bir koş
Işıklar çok loş
Sana nedesem boş
Muriqiyi ister misinSanson'u bilmem de Okan Vedat Muriqi'yi ister bence..
Liboş Liboş
Seni sevmek ne hoş
Gel bana bir koş
Işıklar çok loş
Sana nedesem boş
Daha iyi alternatifler var bence alınmamalı..Muriqiyi ister misin
Yaw bir de gelse de ucuza gelmeyecek en az 8m bons 2m maasa patlayacak. Dovbyk alip kacsak daha iyi olurDaha iyi alternatifler var bence alınmamalı..
İtalya Ligi'ne transfer olduğunu açıklamıştı.Torino veya başka bi takıma gidecek reis..Yaw bir de gelse de ucuza gelmeyecek en az 8m bons 2m maasa patlayacak. Dovbyk alip kacsak daha iyi olur