Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence zorladığımız kadro böyle bişey

Okan
Mert Kaan Nelsson Pwa
Ndombele Torreira
Yunus Talisca Kerem
Bozok

Gedson konusunda yapacak birşey yok. Adam şu anda bjk nin oyuncusu ve kendi kariyeri için bu tür açıklamaları kulübü taraf adında yaptırılması da gayet doğal. Önemli olan bizimkilerin oynamayan gedson yerine daha hazır olan pulgar ı getiriyoruz demesiydi. Bu saatten sonra oyuncuyu eleştirmek yersiz. İş bilmeyen yönetimin hatası.

kime gitseydi aynı cümleyi farklı özenelerle söyletirlerdi - bunlar klasik samimi olmayan medya cümleleri.

Adamın kötülüğünü istemek fazla olur tabiiki futbolcu sağlığı olarak ama yani para aldığın yer sonuçta akisni nasıl diceksin..

ıslıklandığında şaşırmican çetson efendi

kime gitseydi aynı cümleyi farklı özenelerle söyletirlerdi - bunlar klasik samimi olmayan medya cümleleri.

Bizim taraftar az fbye benezese keske. Biz 1000 tane sise arip kimse tutturamiyor. Adamlar bir tane atip headshot yapiyor.
En son rize macinda kimse tutturamadi

Bizim taraftar az fbye benezese keske. Biz 1000 tane sise arip kimse tutturamiyor. Adamlar bir tane atip headshot yapiyor.
En son rize macinda kimse tutturamadi

Gerek yokki be hocam , geçmiş bitmiş konusu kapanmış bir şey için cezaya gerek bile yok, biz zararlı çıkarız :D

zaten yalancık cümleler, rize ile gelmekle bizim stada BJK formasıyla gelmek başla - 100 katı ıslıklanacak haberi yok daha deneyimini yaşamadı

Adamın kötülüğünü istemek fazla olur tabiiki futbolcu sağlığı olarak ama yani para aldığın yer sonuçta akisni nasıl diceksin..

benfica antrenmanına gs ürünleri ile çıkıyordun gedson show yapma derler adama. Neyse iyi topçu ama hala yanıyo bi yerlerim.d

Okan Buruk büyük ihtimal 4-1-4-1 oynatıcaktır Sağlam bir Dos ve Target Man bir forvet lazım bu sistem için orta sahadaki 2 isimde ofansif ağırlıklı defansif yeteneği de fena olmayan isimler olmalı. Kanat beklerine gelirsek baya aktif kullanıcağı için iyi isimler olmalı.

Muslera
Mert-Denayer-Nelsson-Telles
Florentino
Yunus-M.Santon-F.Rieder-Kerem
Belotti

Ligin içinden geçecek kadro budur belki daha tecrübeli daha iyi bir Dos olabilir onun haricinde alınmayacak isim yok şu kadroya belki Belottiyi ikna edemeyiz onun harici çoğu halledilebilir isimler.

Şu pulgar ın ismini hatırlamak için Google da arama yaptım. Nasıl bir tercihtir arkadaş hala anlam veremiyorum.

Transferde bir isi bilen sportif direktor, ne kadar fark ettigine hepimiz goruyoruz herhalde.

Onceki donemlerde, sadece Burak Elmas ve rahmetli Cengiz'de Apo vardi.

Network'ku olan, isi bilen, yurtdisina pazarlik yapmaya giden Sportif direktor nasilda fark ediyor.

Bu eyüpspor olayı nedir ben anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt