Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.072
- 2.920
- 1.748
Trezege umut bozok Kaan Ayhan Mert muldur iki de 3 akcigerli orta saha alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun: Önümüzdeki günlerde görüsmek üzere (gülüyor)
@Keramettin TANRIVERDİ soy ismime istedigini yaz ama su adamla ayni soy isimde kalmayayim lutfenGueye ve moritadan sonra kazımdanda kurtulduk
Akıyor maşallah
2.8e de hic bir iyi yerli defans bulamassin en yakini fatih kurucuk , Puyol Sadik filan.bardakçıyı alarak bjkye baya darbe vurduk yalnız. oynatacak türkleri yok.
Demiş idik.Bardakçı Fener'i reddetmiş. Konya'da bir aslan var.
knk abdülkerim saçlara briyantin mi sürüyor yoksa jöle mi2.8e de hic bir iyi yerli defans bulamassin en yakini fatih kurucuk , Puyol Sadik filan.
Okan Hoca 4 lü oynayacam dedi daha bugün.Ooooooo
MUSLERA
DENAYER - NELSSON - ABDÜLKERİM
MÜLDÜR - GUEYE - MORITA - AANHOLT
YUNUS - MURIQI - KEREM
Kafasını öderler paraları yokBjk şimdi Kaan Ayhan Samet Akaydın vs tüm yerli stoperlere saldırır. Bayağı da bonservis öderler. Bardakçıyı 2015ten beri takip ederim ilk 11e yazmam ama kadroda bulunmasında fayda var çok iyi oldu
30 için dediğim şartlara iyi bakmak gerekiyor. Sağlam kazıkçı bir menajer Brezilya yada Portekiz milli takımlarından birinde milli olması şartları ile 30 milyona gözü kapalı gider.Avrupa performansı evet iyiydi, yanlış hatırlamıyorsam birkaç hafta haftanın ilk 11'ine de girmişti ama gruptan çıktık ve elendik. Yarı final, final gibi bir noktaya gelmiş olsak tamam ama sadece gruplarda iyi oynadı diye uçarsak satamayız.
Saydığın oyuncular evet çeşitli işlere bulaştılar ama Zidane zaten kariyer sonundaydı o hareketi yaptığında. Ibrahimovic, Ramos, Suarez bunların hepsi özel oyuncular, bunların hataları bir şekilde halı altına süpürülür. Yani Marcao ile aynı durumda değiller.
Her ligin bir değeri var ve o ligde oynayan oyuncuların da belli bir üst limiti var. Bunda oyuncu pasaportuna kadar etkisi var. Örneğin Portekizli oyuncular dünyaya sürekli yayılmış ve iş yapan olmuş yapmayan olmuş ama dünya futbolunda Portekizli oyuncu gerçeği diye bir şey vardır. Milli takımlarında yer bulurlar ve buradan hop bir yere uzarlar. Marcao'nun dezavantajı Brezilya milli takımında yer bulamaması. Satıcı kulübün etiketi diye bir şey de vardır. Darwin Nunez bizde oynuyor olsaydı ve iki sezondur Benfica'da attığı gol sayısını bire bir bizde atsaydı 100 milyona gidebilir miydi ? 100'ü geçtim 50 milyona bile gidemezdi. Portekiz takımları, Almanya'nın orta/üst sıra takımları, Sevilla, Lazio gibi takımlar ışıltılı ve defalarca alışveriş yapılmış, güven sağlamış dükkanlardır. Oysa biz ligimizden dolayı ara sokakta kalmış, ışıklarının bazısı yanan bazısı yanmayan, sokak lambası çalışmayan dükkan gibiyiz ve dolayısıyla aynı paralara oyuncu satamıyoruz. Bundan sonra da bu döngünün kırılması kolay değil. Ha tüm bunları da geçtim, karşımızdaki adamlar ekonomiden bihaber adamlar değiller. 15 milyon euronun Türkiye şartlarında nasıl bir paraya denk geldiğini bilen adamlar. Tekliflerini de bunu da değerlendirerek yapıyorlardır illaki.
Umarım sen haklı çıkarsın ama ben çok uzunca yıllar ne kadar iyi olursa olsun Türkiye'den bir stoperin 30 milyona transfer yapacağını sanmıyorum.
Bu benim fantasy kadrom zaten.
bu adamın profilini geçen sene 6 numara bakarken öyle görmüştüm. tabi o zaman 8 M yazıyordu.şampiyon olursak bu arkadaşa yatırım yapalım
![]()
Danilo - Oyuncu profili 2026
Danilo, 25, Brezilya ➤ Botafogo FR, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 32.00 mil. € ➤ * 29 Nis 2001, Salvador, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
marcao giderse ,avrupada tecrübelenmiş bi denayere ihtiyaç varAbdülkerim gayet yeterli. Denayer'in yüksek maaşına ve imza parasına hiç gerek yok.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu benim fantasy kadrom zaten.
Okan hoca muhtemelen böyle oynar;
MUSLERA
MÜLDÜR - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT
GUEYE - MORITA - SANSON
YUNUS - MURIQI - KEREM