Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezege umut bozok Kaan Ayhan Mert muldur iki de 3 akcigerli orta saha alalim

FWAukbTXkAAmNcD

Ooooooo :love:

MUSLERA

DENAYER - NELSSON - ABDÜLKERİM

MÜLDÜR - GUEYE - MORITA - AANHOLT

YUNUS - MURIQI - KEREM​

şampiyon olursak bu arkadaşa yatırım yapalım

Avrupa performansı evet iyiydi, yanlış hatırlamıyorsam birkaç hafta haftanın ilk 11'ine de girmişti ama gruptan çıktık ve elendik. Yarı final, final gibi bir noktaya gelmiş olsak tamam ama sadece gruplarda iyi oynadı diye uçarsak satamayız.

Saydığın oyuncular evet çeşitli işlere bulaştılar ama Zidane zaten kariyer sonundaydı o hareketi yaptığında. Ibrahimovic, Ramos, Suarez bunların hepsi özel oyuncular, bunların hataları bir şekilde halı altına süpürülür. Yani Marcao ile aynı durumda değiller.

Her ligin bir değeri var ve o ligde oynayan oyuncuların da belli bir üst limiti var. Bunda oyuncu pasaportuna kadar etkisi var. Örneğin Portekizli oyuncular dünyaya sürekli yayılmış ve iş yapan olmuş yapmayan olmuş ama dünya futbolunda Portekizli oyuncu gerçeği diye bir şey vardır. Milli takımlarında yer bulurlar ve buradan hop bir yere uzarlar. Marcao'nun dezavantajı Brezilya milli takımında yer bulamaması. Satıcı kulübün etiketi diye bir şey de vardır. Darwin Nunez bizde oynuyor olsaydı ve iki sezondur Benfica'da attığı gol sayısını bire bir bizde atsaydı 100 milyona gidebilir miydi ? 100'ü geçtim 50 milyona bile gidemezdi. Portekiz takımları, Almanya'nın orta/üst sıra takımları, Sevilla, Lazio gibi takımlar ışıltılı ve defalarca alışveriş yapılmış, güven sağlamış dükkanlardır. Oysa biz ligimizden dolayı ara sokakta kalmış, ışıklarının bazısı yanan bazısı yanmayan, sokak lambası çalışmayan dükkan gibiyiz ve dolayısıyla aynı paralara oyuncu satamıyoruz. Bundan sonra da bu döngünün kırılması kolay değil. Ha tüm bunları da geçtim, karşımızdaki adamlar ekonomiden bihaber adamlar değiller. 15 milyon euronun Türkiye şartlarında nasıl bir paraya denk geldiğini bilen adamlar. Tekliflerini de bunu da değerlendirerek yapıyorlardır illaki.

Umarım sen haklı çıkarsın ama ben çok uzunca yıllar ne kadar iyi olursa olsun Türkiye'den bir stoperin 30 milyona transfer yapacağını sanmıyorum.
30 için dediğim şartlara iyi bakmak gerekiyor. Sağlam kazıkçı bir menajer Brezilya yada Portekiz milli takımlarından birinde milli olması şartları ile 30 milyona gözü kapalı gider.
Birde şu ülke şartları olayını anlamıyorum. Şimdi biz gidip sevilladan oyuncu istesek normalde 10 milyon Euro olan oyuncu 10 milyon TL mi oluyor. Satmaya gelince bu kulüpler para versin almaya gelince ülkede Euro 20 lira bunlara ve verirsek kabul ederler mi.

Biz daha durduk yerde kendi kendimize piyasa düşürüyoruz.
Adam gidiyor ukrayna liginden 40-50 milyona gözü kapalı oyuncu alıyor sen niye satamyasın.

bence kiralık dönenlerden yiğit demir,şu an hazırda oldugu için ışık kaanın önünde,metehandan da daha sağlam biri.ayağı iyi.yoksa ışık kaan potanisyel olarak cogu genc stoperin önunde her zaman.

emin bayram ne yapacak bakalım

şampiyon olursak bu arkadaşa yatırım yapalım

bu adamın profilini geçen sene 6 numara bakarken öyle görmüştüm. tabi o zaman 8 M yazıyordu.

kaparlar bunu yakında düşüncesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt