- 31 Ağustos 2021
- 70.472
- 50.423
- 3.843
Marcao'ya emekleri için teşekkür ederiz. Yolu bahtı açık olsun.
Hazır değilim bu ayrılığı - bugün hazır değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao'ya emekleri için teşekkür ederiz. Yolu bahtı açık olsun.
Ne emmeye ne gömmeye Samet bunlar sakin olGencleri begenmiyonuz, tecrubelilerede cok para diyonuz siz ne istiyonuz kardesim.Sabred o zaman Morutan gibi Halil gibi adamlara Kerem'i bile deli gibi elestiren adamlar gelmis bu maliyetli su cart bu curt muhabbeti yapiyor bi bitmediniz be.
O bahsettiğimiz satıcı kulüp Ukrayna'da Shakhtar'dı mesela. Kiev'in rekoru 25 milyon euro ile Yarmolenko. Onun üstüne çıkamamışlar. Ancak Shakhtar çıkmış ve onların yüksek paraya sattıkları oyuncular da hücum oyuncuları. Sadece defansif orta saha Fernandinho var. İyi döneminde de Fernandinho zaten özel bir oyuncuydu defansif oyuncular arasında.30 için dediğim şartlara iyi bakmak gerekiyor. Sağlam kazıkçı bir menajer Brezilya yada Portekiz milli takımlarından birinde milli olması şartları ile 30 milyona gözü kapalı gider.
Birde şu ülke şartları olayını anlamıyorum. Şimdi biz gidip sevilladan oyuncu istesek normalde 10 milyon Euro olan oyuncu 10 milyon TL mi oluyor. Satmaya gelince bu kulüpler para versin almaya gelince ülkede Euro 20 lira bunlara ve verirsek kabul ederler mi.
Biz daha durduk yerde kendi kendimize piyasa düşürüyoruz.
Adam gidiyor ukrayna liginden 40-50 milyona gözü kapalı oyuncu alıyor sen niye satamyasın.
Kafası çalışan zeki oyuncular istiyorum da dedi. Beyinsiz tayfa tedirgin olmuşturOkan buruk yuksek kaliteli oyuncular bakıyoruz demis![]()
Ne emmeye ne gömmeye Samet bunlar sakin ol
GscimbomMobile
Kafası çalışan zeki oyuncular istiyorum da dedi. Beyinsiz tayfa tedirgin olmuştur
GscimbomMobile
Yetkin vardır da onayda mesajların zamanla düzelir sen yazSelamlar, tanışma alanına yazmaya yetkim gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı ?
Ayrılığın İki taraf için de hayırlı olacağını düşünüyorum. Marcao mental olarak düştüğünde hiç çekilmeyen bir profil maalesef. Bunu geçmişte gördük.Hazır değilim bu ayrılığı - bugün hazır değilim
bu mu ters halim?Neden ters ters konuşuyorsun bana?
![]()
Tovbe Semih benNe emmeye ne gömmeye Samet bunlar sakin ol
GscimbomMobile
u 19'daki hamza,emirhan,baran,beknaz kafası çalışan cocuklar.şanslılarKafası çalışan zeki oyuncular istiyorum da dedi. Beyinsiz tayfa tedirgin olmuştur
GscimbomMobile
zeytin yagiknk abdülkerim saçlara briyantin mi sürüyor yoksa jöle mi
Her neyse artık konu bu değil sende bana haydar de uyarmam seni bu konudaTovbe Semih ben
GALATASARAY ARTIK HER MASADA