- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Aramızdaki hukuku bozdun.yani uzatmayalım
Ilık hallerin daha çok hoşuma gidiyor. Erkek olacağın tuttu birden. Artistlik yapma bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramızdaki hukuku bozdun.yani uzatmayalım
besiktasın salca oldugu her futbolcuya teklif götürmeliyiz
ya ortada bişey yok,sorun yok.kerem listede olsa ne olmasa ne?ters cevapta vermedim.ben gidecek gözüyle bakıyorum,ama yazmısız listeye işte.başak burcu musun senAramızdaki hukuku bozdun.
Ilık hallerin daha çok hoşuma gidiyor. Erkek olacağın tuttu birden. Artistlik yapma bana.
Abdülkerim Transferindien sonra iki kus bayilmis sekilde köselerine serilmisler.Son gelişmeleri söyleyebilecek bir hayırsever var mı
Yeni açtım bugün daha
F/K olarak Avrupa'da olmadığımız da düşünülürse ligde rahat ederiz.Schneider'i saymazsak Lincoln'den sonraki en kreatif adam bana göre.Havaya girince oynayan ama hakkını veren bi oyuncu izlenimi vermişti bana.umarım yanlış gözlemlemişimdir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır Aslan borcuyum !ya ortada bişey yok,sorun yok.kerem listede olsa ne olmasa ne?ters cevapta vermedim.ben gidecek gözüyle bakıyorum,ama yazmısız listeye işte.başak burcu musun sen
küçük detaylara takılısın.kesin ucundan köşesinden başak burcusundur.merkür basaktır kesin sendeHayır Aslan borcuyum !
Ts ne kadar ciddi ilgileniyor bilmiyorum ama Başakşehir bayağı istiyorbedava ama tsde masadaymış galiba doğru mudur üstat?
21 Ağustos doğumluyum. 2 gün sonra doğsam Başak idim.küçük detaylara takılısın.kesin ucundan köşesinden başak burcusundur.merkür basaktır kesin sende