Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alkolik trolü herkesten daha iyi biliyo transferleri o zaman.ertan baya sınıfta kaldı

Bu bahsedilen ndombelerli orta sahalar felan ,okan hocanın basın toplantısında dediği yüksek kalite oyuncular alınacak sözü gerçekleşirse ,tabii buna bek ve kanat, forvette dahil.ali samiyen stadındaki maçlar hakem katliamı sindirmesi felan olmazssa,rakipler için hakikaten kabus olur.avrupa maçı gibi dolar ve bilindik o keskin atmosfer oluşur.özellikle nefret ettiğim takımlara farklı tarife uygulayıp yollamamızı çok isterim ve zamanıda geldi geçti bile

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Talisca Eyüpspor'da ;)
1656074075022.webp

bu sene 108 puanla şampiyon olacağımızı düşünüyorum çok gaza geldim talisca gelirse 110 puanla oluruz

GS COSTU

gueye

talisca

beka beka!!

Şu gerçekleşsin - olmadan inanmam çünkü ama olursada çok rahatlarım ve marcao içinde ayrıca kariyer açısından sevinirim. Bize olan görevinide kazandırarak gerçekleştirmiş olur.

17 EU + %30 ...

40-45 yapsa iyi avrupa sezonu ve milli takım daveti ile , 13-15 EU arası eder 30- 32 bandına total. Şık durur.

Biraz abarttığını düşünüyorum %30 la ama bakalım - tabi Kardan %30 mu , satıştan %30mu vs de önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt