Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan kiralık gitmez ise yada Kerem satılmazsa kanata gerek yok. Yunus -Kerem- Morutan- Barış rotasyonu gayet yeterlidir. Morutan'dan da patlama bekliyorum ben Yunus ise ilk 11 olmayı gayet hak etti. Bizim yerli kalitesi ve sınırlaması için Mert Müldür ve de 3 tane(2 tanesi çok çok iyi) iyi orta saha lazım, onun dışında Mohamed- Gomis- Diagne 3'lüsünden ikisini gönderebilirsek 1 pivot tarzı kaliteli as forvet + Umut Bozok yaparak transfer işlemi tamamlanır. 4. forvette Eren Aydın olur Okan hoca onu Gulbrandsen tarzında kenar forvet, 2. forvet olarakta kullanabilir. Bunlar olursa net maaş bütçemiz 27 milyon euro civarı olur. 3 orta sahaya ortalama 2 milyon maaştan hesapladım. Burada önemli olan Aytaç, Alpaslan, Luyindama, Omar, forvetlerden 2'sinden çıkmamız, Marcao'yu satmamız gerekiyor.

Ahmet Kural'ın Sıla'ya bakışı mizah konusu oldu
Resim

şimdi kimi alıyoruz. twitter coşmaya başlamış.

bence okan hocamın listesi vardır. muhakkak onları da dikkate alacaklardır.

Ben Abdülkerim bardakçı transferini çok doğru bulmadım açıkçası.2.8 milyon Euro Türkiye şartlarında önemli para Işık Kaan Arslan ya da Emin Bayram oynaysaydi Avrupa da olmadığımız dönem daha iyi olurdu 2.8 milyon Euro yabancı transfer kullanılsa daha iyi olurdu

bu bardakci copunu ciddi ciddi aldik galiba.
sirf tinercilerle 2 satir dalga gecelim diye yapilmis gereksiz bir cilginlik.

Bizle anılan futbolcular çok iyi erçekten alınailirse çağ atlar takım ama imkansız olsa bile talisca olursa manyak bir kurgu çıkar ortaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt