- 21 Ocak 2010
- 72.885
- 51.311
- 5.003
valla bizimkiler aciklarsa kizarim ayni seviyeye inmemeliyiz asla19.03 te ne acıklanacak
hele ki bardakci gibi vasat bir transfer icin cok komik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla bizimkiler aciklarsa kizarim ayni seviyeye inmemeliyiz asla19.03 te ne acıklanacak
Talisca ise?valla bizimkiler aciklarsa kizarim ayni seviyeye inmemeliyiz asla
hele ki bardakci gibi vasat bir transfer icin cok komik olur
keşke gelse talisca eşittir şampiyonluk ama imkansızTallissscaaaaa.
!marcao gidiyorsa
mert müldür - nelsson - abdülkerim - pva
ligde başarı için gayet uygun bence. müldür olur umarım. zor gibi gerçi
nelsson da giderse denayer gelmeli
19 mart 19:03 bekleyelimTalisca ise?
çok iyi
28-30 kisilik kadro görmek istemiyorum ben. her mevkinin adamlari net olmali.
2 kaleci (ismail cipe kaleci falan degil)
4 stoper
2 sag bek
2 sol bek
6 orta saha
4 kanat
3 forvet
bi kere olmak zorunda. burasi zaten 23 etti. maksimum 3 oyuncu daha ekleyip kadroyu tamamlamak gerekiyor.
kadroyu isgal eden mevkisiz veya yedek yedegi olacak türkleri tutmaya gerek yok. alt yapidan bir eleman 3.bek alternatifi olabilir. tutup da 5.stoper olarak semih kayalar falan tutulursa buna karsi cikarim.
aynen bende çok pis ümitleniyorum elimde değil olmayıncada üzülüyorumAbi talisca muhabbeti yapmayalım inanıyorum heyecanlanıyorum arkadaş gelmeyeceği bilinen sevgili gibi bekliyor işte insan, ya gelirse diye.
Trollerse spamlaYin
Alınması lzm.Vargas Bozok Trezeguet haberleri kesildi
Bence Mert'den ziyade Torreira ve Abdülkerim ikisini çözsek Marcao'dan gelecek parayla daha iyi gibi. Mert için konuşulan rakamlar çok yüksekmarcao gidiyorsa
yahu yok oyle birsey adam orda iyi para kazaniyor bizim de butcemiz yok artik yasaklanmali bu talisca haberleriTalisca ise?
mükemmel hamleler olurda yunus ve kerem varken 2 kanat daha almak abartı vargas ve umut daha mantıklı olurAlınması lzm.
Nelsson bence DK'ya kadar elde tutulmalı ama olurda giderse yerine Denayer değil de pozisyon bilgisi yüksek bir ismin gelmesini isterim. Denayer yıllık 2 ve üstü istiyorsa ben şahsen istemem kendisini ve dediğim gibi pozisyon bilgisi yüksek bir isim daha doğru olur.marcao gidiyorsa