Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Bjkde diyorlar?weghorst dedi sanırım yada demek istedi sinan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjkde diyorlar?weghorst dedi sanırım yada demek istedi sinan
weghorstu kastediyor galibaBu Sinan denen şahıs ne yazmış? Hesabı kitli görünüyor.
Az pas atma konusunda eğitilse senede 15 asisti var herifin avrupayı kasıp kavuruyordu şimdiye ama yok herif acayip.Hocam bu adam katarakt. Kaleyle korner direğini karıştırıyor bu.
bu ateş mateş imojisi attı 19,03 falan yazışmış ufak detay weghorst bejekeyi google arattırıp nerenin takımı diye baktı yazdı en sonBjkde diyorlar?
Trollerse spamlaYin
kazımcan eyüpte ?Timur önümüzdeki haftadan itibaren dedigine göre pazartesi karatas kazimcan, sali günü ise bardakci a.kerim aciklamasi gelir.
haftaya bir yabanci yetistirebilirlerse 3 transferle acariz.
kimyok artik imkansiz otesi bir transfer
geliyor geliyorkazımcan eyüpte ?
Gueye'de PSG tarafında sıkıntı çıkmaz PSG zaten maaşından falan çıkmak istiyor çok fazla zorlamazlar ben özellikle bu yaşadığı sorun nedeniyle orada asıl sorun Gueye'nin isteyebileceği maaş olacaktır ama kendisi artık parayı 2. plana atıp rahat olabileceği bir yere gitmek isterse olabilir yoksa kendisine bonuslarla 2.5'tan fazla maaş teklif edeceğimizi hiç düşünmüyorum.PSG L'Equipe göre Fofanayi istiyormus. Bir OS daha alip, Gueye'yi 3-4e bize salsinlar
talisca gelse istemez misin öyle açıklanmasınısu transferi 19:05-19:03-19:07 aciklama rezaletine acilen kaldirmamiz lazim.
Gece saat 3-4 de aciklayin, yada nezaman imzalar atildiyaa aninda aciklayin
kesinlikle - o seviyeye boş muhabirler inebilir belkide , yönetim seviyesi düşük işler ile uğraşmasınSakın Bardakçıyı 19.03 te açıklamayın lütfen
Hay taliscaniza üstad.GELMEYECEK.talisca gelse istemez misin öyle açıklanmasını![]()