Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan kiralık gitmez ise yada Kerem satılmazsa kanata gerek yok. Yunus -Kerem- Morutan- Barış rotasyonu gayet yeterlidir. Morutan'dan da patlama bekliyorum ben Yunus ise ilk 11 olmayı gayet hak etti. Bizim yerli kalitesi ve sınırlaması için Mert Müldür ve de 3 tane(2 tanesi çok çok iyi) iyi orta saha lazım, onun dışında Mohamed- Gomis- Diagne 3'lüsünden ikisini gönderebilirsek 1 pivot tarzı kaliteli as forvet + Umut Bozok yaparak transfer işlemi tamamlanır. 4. forvette Eren Aydın olur Okan hoca onu Gulbrandsen tarzında kenar forvet, 2. forvet olarakta kullanabilir. Bunlar olursa net maaş bütçemiz 27 milyon euro civarı olur. 3 orta sahaya ortalama 2 milyon maaştan hesapladım. Burada önemli olan Aytaç, Alpaslan, Luyindama, Omar, forvetlerden 2'sinden çıkmamız, Marcao'yu satmamız gerekiyor.

O bahsettiğin kanat rotasyonu kesinlikle yeterli değil.

Ondan sonra geçen seneki gibi orta sahada orta saha yerine bu sefer kanat diye ağlarız.

Kerem ve yunus kanatları yetmez.
Bir tane fark yaratacak yabancı kanat alınmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çöp degil de herif çok tuzlu. Aynı maliyetle bir tik altı da olsa 23 yaşlarında topçu almak mantıklı olur.

Bircok ortasaha ismi cikti.insallah gizli hareket ediyolardir.gece gorusuruz
%100 öyle yapıyorlar diye düşünüyorum...yani Cenk Ergün'ün işi gücü yok adam koşturuyor nevzAT'a "Joao...verebilirsin" falan mı diyor mesela .. o yüzden kafa rahat takibe devam . ben hatta ortasahanın en ince elenip sık dokunulan konu olduğu için haftaya hız kazanacğı düşüncesindeyim.

Daha çok Yerli haberleri çıkar diye düşünüyorum.

benfica instagram hesabında gedsona bjkde basarılar postu atmış altına benficalı taraftarlar baya saydırmış nankör, menfaatçi vs. diye çeviri yanlış değilse.

%100 öyle yapıyorlar diye düşünüyorum...yani Cenk Ergün'ün işi gücü yok adam koşturuyor nevzAT'a "Joao...verebilirsin" falan mı diyor mesela .. o yüzden kafa rahat takibe devam . ben hatta ortasahanın en ince elenip sık dokunulan konu olduğu için haftaya hız kazanacğı düşüncesindeyim.

Daha çok Yerli haberleri çıkar diye düşünüyorum.
Kendileri dedi bir yayında sanırım yönetimden bilgi almak çok zor iş bitmeden diye daha çok menajerlerden falan aldıkları bilgileri derliyorlar şu an.

blablabla-gif.164359

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt