- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Bircok ortasaha ismi cikti.insallah gizli hareket ediyolardir.gece gorusuruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
euro istiyor haberleri vardı ama ne kadar doğru bilmiyorumhoş gelişme- bu adamda bonservis olayı sorun değil ama maaş konusu mu enteresandı ?
Morutan kiralık gitmez ise yada Kerem satılmazsa kanata gerek yok. Yunus -Kerem- Morutan- Barış rotasyonu gayet yeterlidir. Morutan'dan da patlama bekliyorum ben Yunus ise ilk 11 olmayı gayet hak etti. Bizim yerli kalitesi ve sınırlaması için Mert Müldür ve de 3 tane(2 tanesi çok çok iyi) iyi orta saha lazım, onun dışında Mohamed- Gomis- Diagne 3'lüsünden ikisini gönderebilirsek 1 pivot tarzı kaliteli as forvet + Umut Bozok yaparak transfer işlemi tamamlanır. 4. forvette Eren Aydın olur Okan hoca onu Gulbrandsen tarzında kenar forvet, 2. forvet olarakta kullanabilir. Bunlar olursa net maaş bütçemiz 27 milyon euro civarı olur. 3 orta sahaya ortalama 2 milyon maaştan hesapladım. Burada önemli olan Aytaç, Alpaslan, Luyindama, Omar, forvetlerden 2'sinden çıkmamız, Marcao'yu satmamız gerekiyor.
Ne demis? Hesabi kilitlihava sıcak derse ağzına levyeyle çakacan
%100 öyle yapıyorlar diye düşünüyorum...yani Cenk Ergün'ün işi gücü yok adam koşturuyor nevzAT'a "Joao...verebilirsin" falan mı diyor mesela .. o yüzden kafa rahat takibe devam . ben hatta ortasahanın en ince elenip sık dokunulan konu olduğu için haftaya hız kazanacğı düşüncesindeyim.Bircok ortasaha ismi cikti.insallah gizli hareket ediyolardir.gece gorusuruz
1.5 EU eder + performans bonusu max olmalı benceeuro istiyor haberleri vardı ama ne kadar doğru bilmiyorum
Kendileri dedi bir yayında sanırım yönetimden bilgi almak çok zor iş bitmeden diye daha çok menajerlerden falan aldıkları bilgileri derliyorlar şu an.%100 öyle yapıyorlar diye düşünüyorum...yani Cenk Ergün'ün işi gücü yok adam koşturuyor nevzAT'a "Joao...verebilirsin" falan mı diyor mesela .. o yüzden kafa rahat takibe devam . ben hatta ortasahanın en ince elenip sık dokunulan konu olduğu için haftaya hız kazanacğı düşüncesindeyim.
Daha çok Yerli haberleri çıkar diye düşünüyorum.
adam hesabı kilitledi kaçtıNe demis? Hesabi kilitli
Musap'a sorun, benim alakam yokEeee????