Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skibbe, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, "Lincoln çok geç geldi, ancak profesyonel bir şekilde çalışıyor. Onun iyi yolda olduğunu görüyorum" dedi.

Alman teknik adam, yavaş yavaş forma girmeye başladıklarını belirterek, Süper Kupa'da Kayserispor'a karşı oynadıkları maçtan sonra belirli bir ritme girecekleri konusunda umutlandığını ifade etti.

Henüz bir gelişmenin başında olduklarını kaydeden Skibbe, Stuttgart'tan alınan Fernando Meira ve Liverpool'dan gelen Harry Kewell'ın uluslararası tecrübeleriyle takıma fayda sağlayacağını söyledi.

Skibbe, "takımın yarısı Almanca konuştuğu için Meira bundan istifade ediyor. Galatasaray'ın Alman teknik direktör getirmesinin bir nedeni de bu olabilir" yorumunu yaptı.

nostalji köşemizden/

Niyeyse Abdülkerim bayağı başarılı olacakmış gibi hissediyorum ya. Normalde yerli transferlerine olumlu bakmam ama Abdül yatmaya değil de kariyerini biraz daha geliştirmek için geliyor sanki.

Bu transferde de bizi ön plana çıkaran etken ilk 11 garantisi vermemiz falan mı oldu acaba, Marcao'da gidici gibi zaten.
Gerçi Denayer iddiaları vardı belki onu da alırız aralarında forma rekabetine girer savunma oyuncuları.

Aciklamalarina bakinca profesyonel bir kafada gozukuyor bu sanki biraz da buyuk takim taraftari olmadigini da gosteriyor. Ofansif yonu guzel (istatistikleri oyle gosteriyor son zamanlarda) ve ligin en az gol yemis ekiplerinden birinin stoperi ancak yerli ve yasi itibariyle ben ucretini fazla buluyorum. Bunun altinda ezilmedigi surece bir problem yok. Bu arada katiliyorum sana, sanirim belirli bir sure/11 garantisi verilmis olabilir ki bu bence mantiksizda degil sadece lig ve kupa'da olacagiz.

morutan çikaldau çer çöp eyüpspor'a

bjk wergostu bitirmiş.önümüzdeki hafta istanbuldaymıs.bizim yapmamız gerekenelri bunlar yapıyo.hepte 4 ayak üstüne düşüyolar transferde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt