Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EZ6fQQwXQAAuLUU.webp

Biraz 21 yaş altı yabancı kriterine uyan yabancı kovalamak lazım

Marcao ve Nelsson'dan 30 milyon gelse,

Ben bunu yaz baoyu olabilecek bir şey olarak bakıyorum - yani bu iki topçucumuz 15 güne satılır eder yerine alırız mantığı yoktur - gideceklermiş gibi plan yapılmalı (marcao netleşti gideceği - para pazarlığına kaldı iş belliki) ama attım nelsson'a ciddi teklif belki ağustos ortası gelecek - belkide tam tahata kapanmasına 4 -5 gün kala . Kadroda alternatif vs hesabı iyi yapılmalı.

o nedenle aslında bugünlerde hep rotasyon / yedek / yerli transferlerinin çıkmasını hiç hor görmüyorum. Orta sahaya kesin alınacak - bundan %100 eminiz hepmiz - öyle son güne 6 no falan bırakılmayacaktır , orda kafam rahat. temmuz içinde uzasa bile ikinci kampa 2 tane bitrimiş oluruz diyorum..

belkide forvet işi / kupon ekstra adam için fırsat kovalanabilir bilemem. daha çok başındayız transfer sezonunun açıkçası

Dursun Özbek : (Gülüyor)

Abdülkerim tek sezonluk topçu değil Ali Koç'un bir boktan anlamadığının ispatı .. Bir önceki sezon da çok iyi oynamisti hatta onun öncesinde 1. Ligde de begeniliyordu..
Ben verilen paraya takıldım sadece 3.5 yüksek bir para ..
Bu arada istatistiklerine baktım ligde 5 gol 3 asist yapmış bizim 3 orta saha kadar skor katkısı neredeyse

Millet Joao Mario için 10 milyon euro bonservis bekliyo biz Marcao'dan en az 20 milyon euro bonservis beklemeliyiz..

Lig PRi böyle birşey senin liginden giden en pahalı adam cenk 23 milyon o da sıçtı batırdı heriflerin liginden 50-100 milyonlara satış yapılıyor ..
Marcao bugün Benficada falan olsa rahat 35-40 verirlerdi

Yedek olarak gelmez bence.Yunus'un oynaması taraftarıyım.Biz Kerem'i satıp onun yerine başka bi oyuncu alalım bence reis..

Bizim kaliteli 3 kanata ihtiyacımız var. Yabancı olan versatile olursa birçok bölgede kullanabiliriz. 4-4-2’de 2. Forvet olabilir ama ben 10 numaraya da zaman zaman çekebileceğimiz için Vargas istiyorum. Kerem’i de Yunus yokken sağa kaydırabiliriz. Kerem-Yunus ile girer ve istediğimiz skoru bu ikiliden alamazsak daha sıkıntı olur. Değişmeli oynatacağımız bir oyuncu daha lazım.

Ben bunu yaz baoyu olabilecek bir şey olarak bakıyorum - yani bu iki topçucumuz 15 güne satılır eder yerine alırız mantığı yoktur - gideceklermiş gibi plan yapılmalı (marcao netleşti gideceği - para pazarlığına kaldı iş belliki) ama attım nelsson'a ciddi teklif belki ağustos ortası gelecek - belkide tam tahata kapanmasına 4 -5 gün kala . Kadroda alternatif vs hesabı iyi yapılmalı.

o nedenle aslında bugünlerde hep rotasyon / yedek / yerli transferlerinin çıkmasını hiç hor görmüyorum. Orta sahaya kesin alınacak - bundan %100 eminiz hepmiz - öyle son güne 6 no falan bırakılmayacaktır , orda kafam rahat. temmuz içinde uzasa bile ikinci kampa 2 tane bitrimiş oluruz diyorum..

belkide forvet işi / kupon ekstra adam için fırsat kovalanabilir bilemem. daha çok başındayız transfer sezonunun açıkçası
Bence Denayer alinacak da işte kalan parayla ne yapacagiz. Mesela Gueye veya Ndombele icin senelik 4 - 5 mi verelim yoksa Onana gibi genclere 10 milyon bonservis mi verelim? Veya Toreira gelmeyi kabul ederse? 27 milyon sadece sattigimizdan gelecek. Bunlar 25 de biz koyacagiz diyorlardi. Neredeyse 70 milyonluk butce olacak ( Muhammed, Cica, Luyindama ile beraber) Şu rakamlara inanasim gelmiyor😁

sanki bu iş 6.5 - 7 + sonraki satıştan bir yüzde ile bitecek

bir yandan biz mert müldür transferine nasıl bakıyorsak takip ediyorsak, sevilla taraftarınında marcao'yu bu modda takip edip beklediğini düşünüyorum.
Yalnız ne derece doğru bilmiyorum ama Sassuolo için çok lanet kulüp diyorlar pazarlık konusunda.

Bizim kaliteli 3 kanata ihtiyacımız var. Yabancı olan versatile olursa birçok bölgede kullanabiliriz. 4-4-2’de 2. Forvet olabilir ama ben 10 numaraya da zaman zaman çekebileceğimiz için Vargas istiyorum. Kerem’i de Yunus yokken sağa kaydırabiliriz. Kerem-Yunus ile girer ve istediğimiz skoru bu ikiliden alamazsak daha sıkıntı olur. Değişmeli oynatacağımız bir oyuncu daha lazım.
Vargas da güzel olur.Ama 1 kişi daha olacaksa o da Onyekuru olur.Lig'in Bug'u olan futbolcular transfer edilmeli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt