Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus ortada da oynar ama ben sağ kanatta takılmasını daha çok isterim..Eskiden her topu sola çekip duruyordu şimdi sağdan da çok hızlı dribblingler atıyor repertaurini genişletti Adana'da durdurulması daha zor bir oyuncu oldu..
Vargas-Kerem-Yunus olsa ya 2 sini koyarsın kanada ya da bu tarz 3lu dizilimlerle daha kreatif bir kadro çıkar ortayaaclara gore
işte o işin meziyeti TD'de ... :D

ama karşı değilim kesinlikle 3 kanat profilinin 1 tanesinin ortaya yakın oynama düşüncesine...

6-8-10 mantığında 10 yerine 2inci 8 oynatmak gibi bir şey mesela ...

Top Okan hocamızda , bakalım. heyecan veriyor bana ama - bide cuk ortasaha kapatırsak 2inci kampa kadar iyicene moda girerim.

Saygı duyarım reis ama bence her türlü iş yapar..

Yedek olarak kesin isterim ama Everton’dan bedava kira+ilk aldığı maaşa. İlk aldığımız şekil ile, kendini kanıtlamak isteyen; potansiyelli yedek bir isim olarak. 2. gelişinde 1,5 üstü almıştı ve 11’di. Şimdi parayı düşünüyor gibi geliyor.

elinde kozu varsa lanet olur tabi ,

düşünsene marcao'yu sevilla'ya satarken sevillanın oynadığı ligde kural kaide ver yabancı/yerli gibi ve velevki marcao bu profile cuk uyuyor...kullanmaz mısın o kozu ? :)

yani 6.5-7 benimde limitlerim gibi 8 kulağa harbi fazla geliyor (ama öte yandan potansiyelli genç bek avrupada 8M normal - bize normal değil tabi x20 yapınca ) sonraki satış falan filanla ayaralanabilir %30 gibi bir şey koyarlarsa bilemem.
Ama kendi yerel liglerinde ki satışlarında da öyleymiş.Locatelli transferinde ki 3 milyon euro için çok uzun süre bekletmiş Juventusu.

Trabzonspor, Aston Villa’daki sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Trezeguet için Aston Villa’ya 4 milyon Euro’luk bonservis ödemesi yapacak. Trabzonspor, Aston Villa ile ödeme planında da anlaşmaya vardı. Trabzonspor, Trezeguet için ödeyeceği olan 4 milyon Euro’yu 2,5-3 yılda ödeyecek.

Trabzonspor, 27 yaşındaki Mısırlı yıldız ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Trezeguet, Trabzonspor’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanacak. Trezeguet’nin Trabzonspor’a toplam maliyeti, vergiler ve bonuslar da eklendiğinde 350 milyon lirayı geçecek.

Piranaspor
Ahmet Ağaoğlu hocamızın da özellikle istediği 2 transfer,milli takıma giden oyuncuların da kampa katılış tarihi olan 9 Temmuz da bize katılacaklar demiş.Umarım biz de 7 Temmuz Avusturya kampına birçok transferi yetiştirebiliriz.

Trabzonspor, Aston Villa’daki sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Trezeguet için Aston Villa’ya 4 milyon Euro’luk bonservis ödemesi yapacak. Trabzonspor, Aston Villa ile ödeme planında da anlaşmaya vardı. Trabzonspor, Trezeguet için ödeyeceği olan 4 milyon Euro’yu 2,5-3 yılda ödeyecek.

Trabzonspor, 27 yaşındaki Mısırlı yıldız ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Trezeguet, Trabzonspor’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanacak. Trezeguet’nin Trabzonspor’a toplam maliyeti, vergiler ve bonuslar da eklendiğinde 350 milyon lirayı geçecek.

Piranaspor
Bugünkü hesapla ...4 aya 450 bile denebilir..

bu sezon zaten o risk analizini yapamayan çok fena batacak.

Yedek olarak kesin isterim ama Everton’dan bedava kira+ilk aldığı maaşa. İlk aldığımız şekil ile, kendini kanıtlamak isteyen; potansiyelli yedek bir isim olarak. 2. gelişinde 1,5 üstü almıştı ve 11’di. Şimdi parayı düşünüyor gibi geliyor.
Biz istersek maaş konusunda pek sıkıntı çıkarmaz gibi reis.Paso bizim takımla ilgili fotoğraf palan paylaşıyo.Devre arasında Başakşehir kulübüyle anlaştı ama Onyekuru ile anlaşamadılar.Oyuncuyu istesek alırız da isterler mi bilmem..

Ama kendi yerel liglerinde ki satışlarında da öyleymiş.Locatelli transferinde ki 3 milyon euro için çok uzun süre bekletmiş Juventusu.
başkanları zengindir - satamazsa malım bende kalır oynatırım diyordur bilmemki. kolay trasnfer olmadığı kesin tabide. bakalım biterse kağıt üzerinde güzel hatta sağ bek konusunda yerli baya güzel ..de maliyet hesabını kurmak önemli , daha maaş + vergi vs

Kaan Ayhan yüksek maaş ister Nelsson'dan fazla para verilmemeli
ben açıkçası çok bilmiyorum bu adamı yav- milli maçlarda da inanılmaz dikkat ettiğim söylenemez.

Yerli diye 2 senedir hep konuşuluyor tmmda - değecek biri midir hakkaten ? (joker deniyor güya 3 pozisyonda oynar falan filan)

az bir şey kural yüzünden overrated geliyor bana ama net bir şey de diyemiyorum izledim denemez.

Genç stoperi yetişirmek - sahaya koymak daha mantıklı geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt