Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ve MM gitmeli

Gomis, Bozok, Openda, Eren Aydın tarzı bir rotasyon kurulmalı.

Openda kanat rotasyonunda da yer bulur.
Ben MM 'ye kesin satılır gözüyle bakıyorum teklifi alırsa neredeyse

Diagne maalesef 3 sezondur he msosyal medya paylaşımı hem inadı ile duruyor - nasıl çıkarağız o maaş bütçesinden kurtuluruz bilmiyorum.

yerine yenisini koyabilirsek uygun maliyete Gomis'i de değiştirebiliriz ama zor iş diagne ve gomisi teklifle yollamak diye düşünüyorum.

yoksa Transfer - Umut B. trasnferi - Eren Aydın çok güzel geliyor gözüme lig özelinde.

Araba gibisi yok gerçekten. Bir arkadaşın yanına kahvaltıya gidecektim trenle gideyim dedim araba kalsın dedim, keşke demez olaydım.

Şimdi eve geri dönecektim ama tren iptal. Nefret ediyorum şunlardan. Ya tren geç gelir ya sorun çıkar ya da iptal olur. 1 saat boş boş bekle dur şimdi.

Screenshot_2022-06-25-11-49-22-995_de.hafas.android.db.webp

ben açıkçası çok bilmiyorum bu adamı yav- milli maçlarda da inanılmaz dikkat ettiğim söylenemez.

Yerli diye 2 senedir hep konuşuluyor tmmda - değecek biri midir hakkaten ? (joker deniyor güya 3 pozisyonda oynar falan filan)

az bir şey kural yüzünden overrated geliyor bana ama net bir şey de diyemiyorum izledim denemez.

Genç stoperi yetişirmek - sahaya koymak daha mantıklı geliyor bana
Bence vasat üstü bir adam 2 bölgeyi de yedekler o da doğru, 6 numarası bence kötü. İnsani şartlarda isterim ama 2 2.5 milyon falan maaş istiyor deniyor, hiç gerek yok değmez.

Abdülkerim sağ bek sol bek 3 orta saha ve bir kanat. Forvetten gidenlere göre umut. Ayrıca eren . As forvetimiz belli zaten ve burda devamlı satilmalı diyenlere de katılmıyorum

Okan hoca Mohamed ile Morutan’ı kazanırsa zaten elimiz inanılmaz rahatlar geriye kaliteli 6-8 e harcayacak paramız kalır

Bu ikili çöp değil en azından müzmin sakat Boey ve vitaminsiz cicaldau gibi gözden çıkarılmamalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence vasat üstü bir adam 2 bölgeyi de yedekler o da doğru, 6 numarası bence kötü. İnsani şartlarda isterim ama 2 2.5 milyon falan maaş istiyor deniyor, hiç gerek yok değmez.
yok abi yerli diye alırım Emin Bayram'ı koyarım stoper olarak düşünülürse - hatasından gol bile yesek canı sağolsun derim daha iyi.

Yerli kuralı diye hep torba maaş ve para bağlamak saçma geliyor bana - Mer müldür istisna adam cünkü ülkede sağ bek yetişmiyor gibi bir şey (halnuki Yusuf u19 dan çok güzel adaydı bu sezon - nasıl gelişecek göreceğiz- maalsef kaçtı oda elden galiba ama daha pişmesi lazımdı zten)

ama stoper mevkiinde risk alırım lig özelinde .

hatta sadece lig ve kupa olduğu için hiç mi hiç inanılmaz kadro derinliğine opsiyona gerek duymuyorum , belki ben yanlış düşünüyorum ama. Şamp olursak çok daha iyi bütçe ve daha net transfer oturmuş oyun/kadro üzerinde daha önemli olur şimdiye göre sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt