- 3 Haziran 2015
- 57.194
- 66.391
- 4.143
Millet oyuncusunu 50-60lara satip bizimkileri 10-12 ye almaya calisiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gueye gelsin. Azman herifi begeniyorum yemisim lgbtsiniJ. Mario olmaz. Fazla zorlamazlar Gueye' ye LGBT mevzusu yüzünden Avrupa'dan teklif gelmiyormuş o yüzden bizim şartlarımıza düşebilir ve bize gelmesi sürpriz olmaz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülkerim kap geldi mi?
Abdulkerim lan.Abdulkadir var

KAP hafta sonu açık hafta içi kapalı asıl mesai yoğun olduğu içinHafta sonu KAP açık mı?
Cenk Ergün'ün aldığı Ndiaye, Gomis, Garry'i sattın Belhanda'ya teklif geldi devre arasında şampiyonluğa gidiyorum diyerek bırakmadın. Onun dışında yüksek maaşlı oyuncuya karşıyım genel olarak ama bu bir dengede olabilir takımın genel maaş bütçesine göre bazı kritik oyunculara verilebilir.Geçende bana yazmıstın sana cok düz bir mantıkla anlatayım.
Takımda teklif geldiği/geleceği söylenen oyuncular: 1)Kerem 2)Marcao 3)Nelsson 4)Mostafa Bunların ortak noktası nedir? Cevap vereyim scout ekibinin geleceğe yönelik yatırım olarak aldırdığı kısmen yüksek bonservis ve düşük maaşla oynattığımız futbolcular. Var mı +30 olup teklif gelen yada söylentisi olan futbolcumuz? Yok
Gelelim Cenk Ergun'un bir önceki dönemine. Alınan futbolcular: 1)Feg 2)Belhanda 3)Maicon 4)Mariano 5)Latov vs. Bunların ortak noktası nedir
? Günü kurtarmak için yüksek bonservis KOL GİBİ MAAŞLA alınan futbolcular. Peki bunların akibeti ne oldu? Elden çıkarmak için 4 senedir kırk takla attık. Şampiyon yaptılar mı ? Evet. Peki sonrası? Performans düşüklüğünde satabildin mi? Malumun maaşı bırakıp gitmediler.
Konuya döneyim Joao Mario, Gueye falan cok iyi topçular olabilir. Peki maliyet kısmı? Minimum +3.5 milyon maaş ve bonservisle son sahibi olunacak futbolcular. Şampiyonluk için bunları alalım diyorlar. Ya olamazsak?
Galatasaray'ın kurtuluşu reçetesi ile gelecek yönetimin izlemesi gereken politika ilk yazdıgım. Tabiki 1-2 tane istisna oyuncu olabilir ama politika bu olmalı.
Dünya devi REAL MADRİD, MİLAN, LİVERPOOL'UN bile izlediği politika olmalı yani.
O da olurAbdulkerim lan.![]()
Net borçta bizi yakalamışlar neredeyse.
marionun olacagı yok,satamayız da.29 yasındaJ. Mario olmaz. Fazla zorlamazlar Gueye' ye LGBT mevzusu yüzünden Avrupa'dan teklif gelmiyormuş o yüzden bizim şartlarımıza düşebilir ve bize gelmesi sürpriz olmaz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
brezilyalı, solak, oyun kuran, defansif işleri iyi olan, avrupa liginde sezonun en iyi 11 ine seçilen ve defans reytingi yüksek olan Marcao'yu 20m euro altına satan enayidir.

Jesus anladığım kadarıyla büyük liglerde veya takımlarda çalışma gibi bir arzusu da yok hedefi DK'dan sonra Brezilya milli takımı o zamana kadarda 7 milyon kazanırım demiş gibi.zaten jesus buraya başarılar kazanıp efsane olmaya mı geldi yav, tonla paraya geldi adam - 1 yıllık anlaşma - en kötü ihtimalde aynen gider parasını alıp tıpış tıpış. Her daim çalışacak yer bulur nede olsa. iyi hoca olsada yani paraya gelmiş olması ne kadar futbola motive eder bilmiyorum. onun sonucunu futbolda görürürz ama zannetmiyorum ki yat kalk başarı için hesap kitap yap modunda kendisi...
hatta belkide bu yüzden hep 1 senelik kontrat yaparım demiştir...
2.8 milyon verildi. 500 bin de bonus(şampiyonluk vb.)Abdülkerim tek sezonluk topçu değil Ali Koç'un bir boktan anlamadığının ispatı .. Bir önceki sezon da çok iyi oynamisti hatta onun öncesinde 1. Ligde de begeniliyordu..
Ben verilen paraya takıldım sadece 3.5 yüksek bir para ..
Bu arada istatistiklerine baktım ligde 5 gol 3 asist yapmış bizim 3 orta saha kadar skor katkısı neredeyse
Betis araya girip fbjk misali fiyat artirsa Keske marcao konusunda
Ozur dilerimSenin gibi iyi bir Galatasarayli iyi bir tsliye iyi bir galatasarayli demesi uzuntu verici bi durum
Şu Mert Müldür'de Cica'yı kullanabilecek takasta 3-4+ Cica = Müldür gibi Cica bize gelmeden önce Sassulo ile adı anılmıştı çünkü