- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
158 mac 29 gol 26 asist.bi de 10 numaraydı belhandaBelhanda‘nin Ligue 1 istatistiklerine bakma bence Sergo![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
158 mac 29 gol 26 asist.bi de 10 numaraydı belhandaBelhanda‘nin Ligue 1 istatistiklerine bakma bence Sergo![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hahahaha teklife bak. Kesin kabul ederler, bir telefon ile.
openda, muleka'dan iyi mi?Diagne ve MM gitmeli
Gomis, Bozok, Openda, Eren Aydın tarzı bir rotasyon kurulmalı.
Openda kanat rotasyonunda da yer bulur.
gervinho kim, öyle bir futbolcuları mı var.
Danilo buralara dusmez
Mostafa'dan para kazanırız da Diagne bayağı sıkıntılı. Kol gibi sözleşme yapmışlar herife.Diagne ve MM gitmeli
Gomis, Bozok, Openda, Eren Aydın tarzı bir rotasyon kurulmalı.
Openda kanat rotasyonunda da yer bulur.
olaki ciddi seviyeye gelirse bu iş - şaka maka adam gibi göndermek önemli.Muslera ile keşke güzel bir şekilde yolları ayırsak yabancı sınırı varken ve eski performansı yokken bizim için aşırı lüks kalıyor maaşı nedeni ile satıp yerine doğanı felan alabilsek keşke
Stoper kalitesi olarak Abdülkerim'den bir artısı yok hatta geride olduğu yer var. Tek harikası sağ bek, defansif orta saha, stoper 3 mevkiyi yedekleyebilmesi bahsedilen maaş ve bonservise değmez.ben açıkçası çok bilmiyorum bu adamı yav- milli maçlarda da inanılmaz dikkat ettiğim söylenemez.
Yerli diye 2 senedir hep konuşuluyor tmmda - değecek biri midir hakkaten ? (joker deniyor güya 3 pozisyonda oynar falan filan)
az bir şey kural yüzünden overrated geliyor bana ama net bir şey de diyemiyorum izledim denemez.
Genç stoperi yetişirmek - sahaya koymak daha mantıklı geliyor bana
vatan millet sakarya ve din edebiyatıyla yıllarca gücü elinde tutmuş zihniyetin yandaşları sonuçta.50 tane yabancıları var, kafalarını Türk bayrağına çevirince unutuluyor. Vatan Millet Sakarya muhabbeti yapan tipler işte.
Albayrak Classics....maalesefMostafa'dan para kazanırız da Diagne bayağı sıkıntılı. Kol gibi sözleşme yapmışlar herife.
GS TV de çalışıyor bu Survivor masacisi biliyor olma ihtimali var
hep aklıma aynı şekidle sol bek diye ismi dönen BJK nin aldığı kimd Umut Meraş mı ne...al işte kimse konuşmuyor bile, ellerinde patladı.Stoper kalitesi olarak Abdülkerim'den bir artısı yok hatta geride olduğu yer var. Tek harikası sağ bek, defansif orta saha, stoper 3 mevkiyi yedekleyebilmesi bahsedilen maaş ve bonservise değmez.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi