Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi oldu bence, yabancı konusunda maliyet ve bize getirisi (başarı açısından) önemli.

attım mesela Denayer 4 sene 10M deniyor di mi - adamın bize katacağıda 10 M ederinde olmalı - sırf pozisyon doldurmak değil. Ortasaha ve forvet olayında bu dahada fazla mesela . sonuçta tecrübeli ya da optimum yaşta adama bağlanan paranın karşılığı şampiyonluk ve sonraki sezonun avrupasında olmalı kontrat süresince.

çok ince ayar bence bu

Edit : ek olarak mevcut yöentimin görev süresi 2 sene - 3 sene 4 senelik kontratlarda vakti geldiğinde sıkıntı çıksn istemem

Muslera ile keşke güzel bir şekilde yolları ayırsak yabancı sınırı varken ve eski performansı yokken bizim için aşırı lüks kalıyor maaşı nedeni ile satıp yerine doğanı felan alabilsek keşke

ruyamda hamza akman ve efe akman beraber oynayıp döktürüyolardı resmen.gercektede yasansın lütfen🥰🥰🥰 efeyi avrupa kulüpleri istiyo,degerlendirmek zorundayız

Danilo buralara dusmez
1656153529337.webp

sonuncusu fm'de bile kabul etmiyordu
onun üstündeki forvet transfer yapmis
cataldi bizde oynayamaz
diger 3ü de imkansiz gibi

Muslera ile keşke güzel bir şekilde yolları ayırsak yabancı sınırı varken ve eski performansı yokken bizim için aşırı lüks kalıyor maaşı nedeni ile satıp yerine doğanı felan alabilsek keşke
olaki ciddi seviyeye gelirse bu iş - şaka maka adam gibi göndermek önemli.

adam en uzun süreli yabancı - kaç kupa vs. pat diye uçağa konulmamalı. güzel bi basın toplantısı abartmadan şık olur.

ama haberin kendisine ve gerçekleşeceğine çok inanmıyorum.

öte yandan 2.5 maaş yükü azalması + yerli Okan'ı koyacağını düşünürsek çok ferahlar - gene yedek kaleci olayına geliriz oda herhalde Batuhan mı olur duruyor ?

ben açıkçası çok bilmiyorum bu adamı yav- milli maçlarda da inanılmaz dikkat ettiğim söylenemez.

Yerli diye 2 senedir hep konuşuluyor tmmda - değecek biri midir hakkaten ? (joker deniyor güya 3 pozisyonda oynar falan filan)

az bir şey kural yüzünden overrated geliyor bana ama net bir şey de diyemiyorum izledim denemez.

Genç stoperi yetişirmek - sahaya koymak daha mantıklı geliyor bana
Stoper kalitesi olarak Abdülkerim'den bir artısı yok hatta geride olduğu yer var. Tek harikası sağ bek, defansif orta saha, stoper 3 mevkiyi yedekleyebilmesi bahsedilen maaş ve bonservise değmez.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yavas yavas killanmaya basladim ben bu yonetimden

Trezege
Muleka ve Weghorst

Ucude NET tutacak transferler

Biz niye meydani bos birakiyoruz?

Stoper kalitesi olarak Abdülkerim'den bir artısı yok hatta geride olduğu yer var. Tek harikası sağ bek, defansif orta saha, stoper 3 mevkiyi yedekleyebilmesi bahsedilen maaş ve bonservise değmez.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hep aklıma aynı şekidle sol bek diye ismi dönen BJK nin aldığı kimd Umut Meraş mı ne...al işte kimse konuşmuyor bile, ellerinde patladı.

yerliyi yetiştirmek torba para bağlamaktan çok çok ÇOK daha önemli açıkçası. Hataları rahatsız etmez öyle oyuncunun sahip çıkarsın. Paralar döktüğün adam olunca sıkıntı olur ilk olarak taraftr nezdinde bence.

Müldür az istisna çünkü sağ bek herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt