Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavas yavas killanmaya basladim ben bu yonetimden

Trezege
Muleka ve Weghorst

Ucude NET tutacak transferler

Biz niye meydani bos birakiyoruz?
Forvet pozisyonu için Diagne / Gomis / MO var elde - hadi MO satılır de ödemesini yaptıktan sonra teklif bulur öyle ya da böyle...

GOmis hadi düşeş attın fransdan teklif geldi (başka yere gitmeye sıcak bakacağını sanmam ...Belmas sağolsun yarım sezon başarı perfomransı kriteri yerine 1.5 yıllık kitledi)

Diagne tam bir kene benim gözümde...(Albayrak effect)

bu şartlar varken girişim yapıp alsan , eldekileride çıkaramzsan sıkıntı yoksa bende isterim bitiriciliği ve son vuruşu net olan forveti kapalım , Umut Bozok ve Eren Aydın ile destekleyelim. ELdekiler zorluyor orayı bence

Trezeguet muallakta bir konu - kanat olcaksa daha uygun olcaksa Solbakken niye olmasın misal aklıma ilk gelen şey . TS için 2.5 + ne şartlar var bilmiyorumda tuzlu duruyor yav.

Muslera ile keşke güzel bir şekilde yolları ayırsak yabancı sınırı varken ve eski performansı yokken bizim için aşırı lüks kalıyor maaşı nedeni ile satıp yerine doğanı felan alabilsek keşke
Hocam bu şekilde de eleştiri yapılabildiğini gösterdiğiniz için teşekkürler. Zira burda kalecimize muşmula surat diyenler vardı.

bizim 30 olacak ve 30 üstü elemanlarin bir cogu gitti - ve gidecekler insallah

-Fatih Öztürk
-Sofiane Feghouli
-Ryan Babel
-Arda Turan
-Semih Kaya
-Alpaslan Öztürk (Eyüpspor)
-Aytac Kara (%100 satilir)
-Christian Luyindama (%100 satilir)
-Ömer Bayram (insallah)

Kalanlar:
Fernando Muslera - 1986 - Parayi birakip gitmez ama ufak bir indirim isteyebiliriz
Omar Elabdellaoui - 1991 - Gözünü ve sakatliklarini göz önünde bulunduruca teklif gelmesi zor görünüyor ama sözlesmesi sezon sonu bitiyor
Patrick van Aanholt - 1990 - Bu sene takimin önemli parcalarindan biri olacagini düsünüyorum. Kaliteli futbolcu.
Emre Akbaba - 1992 - Diri bir Emre Akbaba görürsek rotasyonda is görecektir, yeni 30 olacak daha.
Mbaye Diagne - 1991 - Sezon sonu sözlesmesi bitecek ama gol gibi 2.4 milyon euroluk garanti ücreti birakip gitmesi zor. Yine de birileri bulunur.
Bafetimbi Gomis - 1985 - Bütün takim buna calistigi icin ve penaltilari teslim ettigimiz icin 9 gol buldu ama güvenilmez. 100-200 bin euro daha yüksek teklif gelmedikce gitmeyecektir.

Omar, Diagne ve Gomis bir sekilde gönderilirse epey rahatlariz.

bu arada diri bir luyindama ile abdülkerim mükemmel duo olurlar ama luyindama öldü :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt