Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.857
- 109.696
- 4.878
Psgdekine yazmistim knkEkli dosyayı görüntüle 164449
sonuncusu fm'de bile kabul etmiyordu
onun üstündeki forvet transfer yapmis
cataldi bizde oynayamaz
diger 3ü de imkansiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psgdekine yazmistim knkEkli dosyayı görüntüle 164449
sonuncusu fm'de bile kabul etmiyordu
onun üstündeki forvet transfer yapmis
cataldi bizde oynayamaz
diger 3ü de imkansiz gibi
Jesus yabancı dil bilmiyor o nedenle bu tercihi sanırım büyük liglerde bir takımın kendisi ile ilgilenmeme nedenlerinden biri de bu.Jesus’un yaptığını bir Türk yapsa ağır eleştirirlerdi. Adamların Portekizli konuşmayan bir tane topçuyla adı anılmıyor. Saçmalığın daniskası. Çeteyi kuracak
GS TV de çalışıyor bu Survivor masacisi biliyor olma ihtimali var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zico dönemini örnek alıyorlar herhalde ama o topçular kaliteliydi, bu alınanlar nasıl olacak orası önemli.Jesus’un yaptığını bir Türk yapsa ağır eleştirirlerdi. Adamların Portekizli konuşmayan bir tane topçuyla adı anılmıyor. Saçmalığın daniskası. Çeteyi kuracak
Forvet pozisyonu için Diagne / Gomis / MO var elde - hadi MO satılır de ödemesini yaptıktan sonra teklif bulur öyle ya da böyle...Yavas yavas killanmaya basladim ben bu yonetimden
Trezege
Muleka ve Weghorst
Ucude NET tutacak transferler
Biz niye meydani bos birakiyoruz?
Hocam bu şekilde de eleştiri yapılabildiğini gösterdiğiniz için teşekkürler. Zira burda kalecimize muşmula surat diyenler vardı.Muslera ile keşke güzel bir şekilde yolları ayırsak yabancı sınırı varken ve eski performansı yokken bizim için aşırı lüks kalıyor maaşı nedeni ile satıp yerine doğanı felan alabilsek keşke
8Mert müldür için max kaç milyon euroya ok olursunuz
öyle transfer yapmayacakmısız,nevzat dedi
valla 4 -5 M imza paraları + 3M nin üzerine gelecek yıllık maliyet minimum ... gerek yok bana göre. hemde hiç gerek yok.
Mert müldür için max kaç milyon euroya ok olursunuz
1m euro garanti ücrette tutsaydik rahatca giderdi veya 6 aylik sözlesme yapardin. elmas hediyesi oldu giderayakgomisi almak rezillik oldu resmen ya
tiksiniyorum heriften kulübü zerre sevdiği yok adam resmen kendini zorla yamadı bize hiç samimi gelmiyor