Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu vargas epey de gençmiş yav
ben 27-28 vardır sanıyordum.

bu transfer bitmeli. cüzdanı çıkar dursun
Futboldan zerre çakmadığın her seferinde belli oluyor

Vargasla Openda'yı bir futbolsever 5 sene önceden tanır

Muriqi Bozok Eren
Vargas Kerem + BAY(oynatmak lazım - sadece lig var )
Yunus Solbakken
Pva Kazımcan
Bardakçı
Emin
Nelsson Denayer

+3 orta saha , 1 sağ bek totalde 10 transfer. ali naci 9 transfer olacak demişti

Muriqi ismine katılmamaktayım - forvet transferi lazım ama
Solbakken alırsak tersine Vargas tekrar yabancı bütçesi gerekli mi (Solbakken daha ucuza geleceği için daha mantıklı - BAY var keremin rotasyonunda, şimdi oynatmayacağızda ne zaman...sırf lig fikstürü var - kısaca karar verip ya vargas ya Solbakken'den bri kafidir bence
Denayer - 4 sene total 10 M EU + vergileri gömmeye bence bu sene özelinde gerek olmayabilir - oynamadı/sakat dedikodusu hala rahatsız ediyor beni.

Bence Kerem gitmez bu sene. İstenilen ücretin daha aşağısına benzer çok oyuncu var. Anca ali koç gibi hike hurda yapacak başkan olacak da İtalya ya falan satacağız o rakamlara. Çok büyük bir merak konusu bende mesela elif i hiç bir performansı yokken o fiyata satması ya da Vedat a doğru dürüst performansı yokken o paralara satması ama kerem veya marcao ya o paraların gelmemesi. Adam ligde oynatmadığı Allah yar ı falan acuna veriyor vs. Bir de ağzını açtığında temiz futbol dürüst futbol der. Bunların açıklaması bende yok ve kimse bu açıklamayı bana yapamaz.

1656171023062.webp

1656171038535.webp

1656171053269.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt