Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim kaynaklarim belli yigen
Vargas gelirse tek eksi elde yine fuleli kanat olmuyor. Openda türü bir şey alsak kanat rotasyonuna da girerdi.
Satıştan gelen paranın yarısı Bankalar Birliğine gidiyor diyorlardı. Bu arada güzel kadro olmuşmuslera-Mert Müldür-Nelsson-Abdulkerim-Pva(Kazımcan)-Gueye-Torreira-Talisca-Yunus-Vargas-Openda
Marcao-15 20 milyon
Kerem- 15 20 milyon satış
Sol içte oynar anca oynarsa adamın oyun yazılımı bu şekilde ama ister istemez kendini sola doğru atıyor 10 numarada da oynasa Sneijder de böyleydi sola doğru atardı kendini4 1 4 1 oynayacaksak içte oynamaz mı? Vargas direkt kanat mı?
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vargas haberlerinden önce zaten Mert Müldür haberleri bir kanadı yabancı yapmak istediğimizi gösteriyordu bence. Bakalım, medyada çıkan isimlere bakılırsa güzel bir planlama yapılmış, yapılacak gibi görünüyorVargas haberlerine göre kerem de gidici.
bu vargas epey de gençmiş yav
ben 27-28 vardır sanıyordum.
bu transfer bitmeli. cüzdanı çıkar dursun
No ideabu solbakken nasıl topçu
Benim kaynaklarim belli yigen
Futboldan zerre çakmadığın her seferinde belli oluyorbu vargas epey de gençmiş yav
ben 27-28 vardır sanıyordum.
bu transfer bitmeli. cüzdanı çıkar dursun
Muriqi Bozok Eren
Vargas Kerem + BAY(oynatmak lazım - sadece lig var )
Yunus Solbakken
Pva Kazımcan
Bardakçı Emin
Nelsson Denayer
+3 orta saha , 1 sağ bek totalde 10 transfer. ali naci 9 transfer olacak demişti
CmBomajans1 ayagini denk alsinewt işte oranı kesecek ahbert
bekletiliyorAntalya'dan Fernando haberleri ne oldu
Abdülkerim açıklanır mı bugünbekletiliyor