- 16 Haziran 2010
- 204.119
- 156.212
- 6.838
Portekiz liginde kendindan olumlu bir sekilde bahsettirdi ama daha ciddi liglerde yapamadı. Yakında Türkiye'ye yolu düşebilir.herkes bir sansini deniyor gibi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Portekiz liginde kendindan olumlu bir sekilde bahsettirdi ama daha ciddi liglerde yapamadı. Yakında Türkiye'ye yolu düşebilir.herkes bir sansini deniyor gibi ama
Kazimcan bizde miEyusporun kuruluş tarihinde aciklayalim kazimcani.1919 da kurulmuslar
Milana gitmiyor mu bu herif.![]()
Noa Lang - Oyuncu profili 25/26
Noa Lang, 26, Hollanda ➤ Galatasaray SK, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 17 Haz 1999, Capelle aan den IJssel, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Leziz topçular arıyorumtransfermarkttan mı arıyorsun yemeği ahbert
Leziz topçular arıyorum
Eski takim arkadasi Edmilson’a ilgimiz oldugu zamanlar oyuncuyu inceledigimde bu herif goze carpiyordu. Topla akiyordu resmen. Gecen sezon iyi bir sezon gecirmis.![]()
Jean-Luc Dompé - Oyuncu profili 25/26
Jean-Luc Dompé, 30, Fransa ➤ Hamburger SV, 2022'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 12 Ağu 1995, Arpajon, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Aspor'a göre tjk Kaan Ayhan'a hareketleniyormuşmuşmuş
Aspor'a göre tjk Kaan Ayhan'a hareketleniyormuşmuşmuş
Bence o sezon hedef Garry ve Onyekuru'nun beraber oynamasıydı, Feg'i göndermekti. Feg gitmeyince devre arası Garry gönderildi.Ben duymamıştım. Hatta bana kalsa gerry onye den daha iyi futbolcuydu. Nitekim gerry gidene kadar da onye yedekten oyuna giriyordu.
İngilizler ilgilenince fiyt katlamılMilana gitmiyor mu bu herif.
İyi miAspor'a göre tjk Kaan Ayhan'a hareketleniyormuşmuşmuş