Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Buraya bi ceza alalım lütfen2dk ayrıldım abdülkerim acıklandı. ben forumdayken bir gelişme olmuyor. ne zaman offline ya da cezalı olsam akıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buraya bi ceza alalım lütfen2dk ayrıldım abdülkerim acıklandı. ben forumdayken bir gelişme olmuyor. ne zaman offline ya da cezalı olsam akıyor
bencede , hatta cüsseli adamda yaka kısmı batmıyor bana .Vapor-fit forma çok iyi görünüyor![]()
Sevilla'daki performansı ile devleri peşine takan Fransız stoper Jules Kounde'nin yeni adresi Barcelona olmak üzere.
Sport'ta yer alan habere göre Sevilla, Barcelona'dan 65 milyon euro bonservis istedi ve Barça, bu konuda pazarlık masasında yer alıyor.
2019'da 25 milyon euro karşılığında Bordeaux'dan Sevilla'ya gelen Kounde, La Liga ekibinde 95 maça çıktı.
Marcao işini hızlandırır.
Maalesef o durum çok kötü. Tasarım farklılığı olmasaydı iyiydi, zaten fiyatlar çok uçuk ₺ tarafında.bencede , hatta cüsseli adamda yaka kısmı batmıyor bana .
da...taraftar 800 TL verip farklı görüntüdeki forma alacak olması garip . (kumaş hadi tmmda - tipi farklı )
Bir haber vardı fener sana özel uçak gönderelim bize gel demişti, Abdulkerim kabul etmemişti. ona gönderme olabilir.bende sonradan düştü ne alaka uçak hikaesi adamla diye ... bekleme salonu falan diyor ama tüm uçuşlar geçici olarak durdurulmuştur felan..
ama devamında lütfen bekleme salonundan ayrılmayın diyortüm uçuşlar durdurulmuştur diyor. nöbete kilit vuralım
Forvet duyumu mu veriyonYatak odasi takimi![]()
Kuru yer bırakıyorsan demekki2dk ayrıldım abdülkerim acıklandı. ben forumdayken bir gelişme olmuyor. ne zaman offline ya da cezalı olsam akıyor