Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net bilmemekle birlikte yurt dışında Nike Store'larda da olabilir lakin benim genel olarak gördüğüm yabancı sitelerin üzerinden satışlardı.Nerde satiliyor pro forma? Nike Store'da mi renkdas? Yoksa başka spor mağazalarında da var mı ?
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunu kaydedelim , ne olur ne olmaz - dursunun hangi fotosunu GSC anket seçsinBak yine heyecan yaptım. Dursun Taliscayı alsın dövmesini yaptırırım.
Talisca zor ndombele kiralik gelebilir.Talisca'ya imkan vermiyroum ya da bir sponsor delirdi %50sini falan karşılayacak.
Ndombeleyi içten içe bekliyorum. şartları merak konusu amaTalisca zor ndombele kiralik gelebilir.
foto belli zatenbunu kaydedelim , ne olur ne olmaz - dursunun hangi fotosunu GSC anket seçsin![]()
Yapma bende tatoo yok o toto dabunu kaydedelim , ne olur ne olmaz - dursunun hangi fotosunu GSC anket seçsin![]()
1 sene kira filan fistik.Ndombeleyi içten içe bekliyorum. şartları merak konusu ama
Sen de Pulgar world class adam diyordun MotzForumFB de 'Taatoo' diyen bir dangalak var, adam her aldiklari oyuncuya ovuyor, Inanilmaz bir adam.
Uganda 4 ligden adam getireseler onuda ovucek,
Semih ÇiğdemOral Severin eski nickine bilen varmi
Taraftar psikolojisi böyledir Etebo'yu da Bulgur pilavını da övmüştükForumFB de 'Taatoo' diyen bir dangalak var, adam her aldiklari oyuncuya ovuyor, Inanilmaz bir adam.
Uganda 4 ligden adam getireseler onuda ovucek,
taliscaya bu konuyu araştırmasını öneririz.Talisca işini geçelim ya keşke olsa ama malesef
Oguzhan OlmezOral Severin eski nickine bilen varmi
Sen de Pulgar world class adam diyordun Motz