Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevillaya 12m ok diyelim ama imza işini faxla halledelim diyelim. Luyindamayi cagirip imzalatalim

ben olucaktım yönetimde o moncinin var ya aklını alırdım bakalım yapabilir miydi o keriz pazarlıgını direk kapıyı gösterirdim godoşa

1-2m fark varsa kariyer mariyer ses etmeyiz de 5-6m fark varsa is degisir!!!
Reis ben Marcao'yu cok severim simdi senin gibi rijit olamayacagim ama ve lakin ki ille de gidecem diye huzursuzluk cikarmasa 15m eder ya etmesi gerekir. Ben satistan pay zart zurt koparabilecegimizi sanmam ama 15m koparabilmeliyiz. Sevilla cakal zaten Kounde'de kiralama ucreti 40m opsiyon 25m dusunuyorlar 40m'den pay vermemek icin falan. Payla falan ugrasmayalim 15m garanti olsun bizim olsun.

barçadan 60-70M gelir beklio adamlar - max 12 ye çıkıosa yürüyüp gitsinler... trasnfer ilerledikçe daha yüksek teklif gelir çözemezlerse

Nevzati bilen bilir.oyuncu aldiysak rakami fazla,oyuncu satiyosak o rakami az yazar.marcao 20den asagi gitmemeli.16 milyon+bonus iyi olur

Sevilla kulübünüde Sevilla kulübünü seveni de sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum!

bu ölücü sevilla nın ölücü keli monciye mandal dahi vermeyelim kendi cakma topcusunu 60 a barcelonaya satıcak gelicek 3 kurusa marcao alıcak .hem marcao bizim tapulu malımız ne demek sevillaya gitmek istiyorum klüpler arası anlasma olmadan sen agzını bile acamazsın marcao efendi sevilla ayartmıs olabilir bu andavalı 17 18 den assaya verilmemeli
istanbula gelse de erden timur şunun keline bi şaplağı koysaydı belki akıllanırdı. koduğumun kalpazanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt