Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.336
- 24.434
- 3.093
6-8-10 lazım artı müldür olursa olur ilk önceliği çözelim artık haydi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
latin bootymarcao kandırılmış gözüküyor
sevillada neler vaad edilmiştir bilemeyiz
big booty ...marcao kandırılmış gözüküyor
sevillada neler vaad edilmiştir bilemeyiz
Reis ben Marcao'yu cok severim simdi senin gibi rijit olamayacagim ama ve lakin ki ille de gidecem diye huzursuzluk cikarmasa 15m eder ya etmesi gerekir. Ben satistan pay zart zurt koparabilecegimizi sanmam ama 15m koparabilmeliyiz. Sevilla cakal zaten Kounde'de kiralama ucreti 40m opsiyon 25m dusunuyorlar 40m'den pay vermemek icin falan. Payla falan ugrasmayalim 15m garanti olsun bizim olsun.1-2m fark varsa kariyer mariyer ses etmeyiz de 5-6m fark varsa is degisir!!!
istanbula gelse de erden timur şunun keline bi şaplağı koysaydı belki akıllanırdı. koduğumun kalpazanıbu ölücü sevilla nın ölücü keli monciye mandal dahi vermeyelim kendi cakma topcusunu 60 a barcelonaya satıcak gelicek 3 kurusa marcao alıcak .hem marcao bizim tapulu malımız ne demek sevillaya gitmek istiyorum klüpler arası anlasma olmadan sen agzını bile acamazsın marcao efendi sevilla ayartmıs olabilir bu andavalı 17 18 den assaya verilmemeli
latin booty
big booty ...
@Onur BakırAha kafası aynı çalışan iki sıvazlamacı![]()
@Oscar Görevlisi yılın raconumarko paşa'nın 2 sene daha sözleşmesi var. Özellikle sevilla'da herkes aklını başına alsın