Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz transfer yapıyoruz ya nasıl götleri tutuşmuş tvdekilerin. Ulan zaten para konusu bi biz yapınca oluyor şikeciler 10 yıldır teneke almıyor tonca oyuncu geldi adi herifler hangi gün battı dediniz tinerciler geçen yıl her önüne gelene 3 milyon maaş verdi her gün tinercileri şampiyon yapıyordunuz noldu dalkavuklar daha durun yeni başladık o satılmış kalemlerinize alayınızı üst üste koyup şampiyon Galatasaray yazdıracağız inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Solbaken izleyen, bilgi verebilecek olan rtaşımız var mıdır

Berkan kalacak, seneye de bayağı oynayacak.

Taylan da rotasyonda olacak.

Oyuncularınızı değersizleştirmek vazgeçin, koca orta sahayı 2 adama yıkarsanız tek suçlu onlar olmaz.
Berkan ve Taylan ın satılma ihtimali çok zayıf. Eğer satılırlarsa elde opsiyon kalmaz. 11 oyuncularının yabancı olduğunu düşünsel bile yedekten bu ikisinden birini sokmamoz gerekir. Yoksa 2 katı bütçe ayırmak zorunda kalırız ki yerli oyuncu da yok yerine koyabileceğin öyle.

HY: “Mert Müldür için Sassuolo 10M istiyordu, 8’e düştüler. Galatasaray kiralama teklifinde bulundu.”

Shomudo
Kerem/vargas——yunus/solbak
Transfer-transfer
William
Pva/kazım—abdul—nelsson/dena—mert
Muslera​

solbakken sağ kanatta oynayan sol ayaklı bir oyuncu herhalde
yunus'a göre daha atlettir muhtemelen ama çeşitliliği artırmak adına farklı bir tercih yapardım.
bence 17-18'deki rodrigues stili çizgiyi kullanan bir kanat daha çok işimizi görür.

diğer kanatta da vargas'ı ekibimize katarsak babalar gibi bir rotasyon oluşur. kerem'in gitme ihtimali de bizi zora sokmaz.
nasıl bı dopcu bu solbakken , romedahl tarzımı

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yerli kim olabilir lan? kerem ve yunus'un kalacağını düşünüyorum ben. ee başka kim var
Tirnak icinde yazdigina gore gurbo. Bence Berkan olabilir. Bizim taraftar cok sovuyor ama o kadar bos oyuncu degil dogru sistemde dogru sekilde islenirse faydali bi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt