Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.501
- 73.059
- 5.188
Solbakken-yunus rotasyonu mu allahııımm gooooolllllllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden? Bayerne bak 4 tane kanat var hepsi ayni kalitede. Hepsi de rotasyonlu oynuyor.Solbakken geliyorsa Yunus veya Keremden biri yolcu demek ki.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
taylana diyemiyorumda pek , berkan öyle , BAY kesin öyletaylan da berkan da rotasyon için gayet iyi oyuncular
Nevzattan şaşma, dursun özbek tier 1nevzat ısrarla 8 istiyorlar diyor m.müldür için. diğer muhabir ve anonim hesaplar ise 10+ istiyorlar, 8 teklif edildi diyor.
kafayı yersin.
Solbakken geliyorsa Yunus veya Keremden biri yolcu demek ki.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan ve Taylan ın satılma ihtimali çok zayıf. Eğer satılırlarsa elde opsiyon kalmaz. 11 oyuncularının yabancı olduğunu düşünsel bile yedekten bu ikisinden birini sokmamoz gerekir. Yoksa 2 katı bütçe ayırmak zorunda kalırız ki yerli oyuncu da yok yerine koyabileceğin öyle.Berkan kalacak, seneye de bayağı oynayacak.
Taylan da rotasyonda olacak.
Oyuncularınızı değersizleştirmek vazgeçin, koca orta sahayı 2 adama yıkarsanız tek suçlu onlar olmaz.
Alışık değilim 2 den fazla kaliteli kanat oyuncumuz olmasınaNeden? Bayerne bak 4 tane kanat var hepsi ayni kalitede. Hepsi de rotasyonlu oynuyor.

yerindeekibimiz guzel oyuncular alacak, keyifin yerindemi?
Yerli Tomiyasu herif bildiginmüldür sağ bek, sol bek, ve üçlüde stoper oynar
nasıl bı dopcu bu solbakken , romedahl tarzımısolbakken sağ kanatta oynayan sol ayaklı bir oyuncu herhalde
yunus'a göre daha atlettir muhtemelen ama çeşitliliği artırmak adına farklı bir tercih yapardım.
bence 17-18'deki rodrigues stili çizgiyi kullanan bir kanat daha çok işimizi görür.
diğer kanatta da vargas'ı ekibimize katarsak babalar gibi bir rotasyon oluşur. kerem'in gitme ihtimali de bizi zora sokmaz.
Tirnak icinde yazdigina gore gurbo. Bence Berkan olabilir. Bizim taraftar cok sovuyor ama o kadar bos oyuncu degil dogru sistemde dogru sekilde islenirse faydali bi oyuncu.yerli kim olabilir lan? kerem ve yunus'un kalacağını düşünüyorum ben. ee başka kim var