Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau için birsey diyemem.Galatasarayin oyuncusu diyemem ama Morutan potansiyel vaadediyor ve Avrupa şampiyonası var Romanya İsviçre ile berabere kaldı grubu çok zor değil.Morutan bizde kötü dedigimiz sezon 3 gol 5 asist yaptı çevresinde iyi oyuncular olunca daha farklı olur.
Yusuf zaniolo kerem barış rashica yunus var

Videolardan elbette net bir şey söylenmez, gerçekte iyi midir kötü müdür, aynı şeyleri istikrarlı yapabiliyor mu bilinmez ancak sadece videodan izleyip Diego Gomez'i video özelinde beğenmeyene şaşarım.

Videolara bakarsak fiziği gayet iyi, çabuk ve doğru kararlar verebiliyor, tekniği çok iyi duruyor, üstüne o fizik ve mevki için gayet iyi dribling yapabiliyor ve top taşıyabiliyor, güzel dikine ve/veya ara pasları var, yerinde defansif müdahaleleri var, şutları da idare eder, genel olarak ağır da durmuyor... Daha ne olsun o yaşta bir merkez orta sahada?

Tekrar ediyorum bu söylediklerim sadece videoya göre konuşursak manasında. Yoksa ben birkaç maçını 90dk izledim beğenmedim diyene ağzımı açmam.

FzFGWjeWAAAkmGW

Forvet arkasi arayisinda oldugumuza anlam veremedim. 10 numarada Mertens var, 6 milyona aldigimiz Yusuf Demir var, 6.5 milyona aldigimiz Cicaldau var, 4 milyona aldigimiz Morutan var. Bu 3’luden en az birini degerlendirmemiz lazim. Her seyin cozumu transfer degil.
Yusuf Demir ve Morutan olmasına rağmen isteniyorsa büyük bir oyuncu olur bu isim.Yusuf un kiralanmasi Morutanin ise mutlaka kadroda bulunması lazım Mertens sonrası için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt