- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Eğer bir daha bana tamam yazarsan
Sana tamam ile ilgili agnostik yazacağım
(Küfürlü)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer bir daha bana tamam yazarsan
Yusuf zaniolo kerem barış rashica yunus varCicaldau için birsey diyemem.Galatasarayin oyuncusu diyemem ama Morutan potansiyel vaadediyor ve Avrupa şampiyonası var Romanya İsviçre ile berabere kaldı grubu çok zor değil.Morutan bizde kötü dedigimiz sezon 3 gol 5 asist yaptı çevresinde iyi oyuncular olunca daha farklı olur.

robert ve insua da
Icardi nin üstünde görmek lazım bi forma güzel mi değil mi diye
TottiEkli dosyayı görüntüle 207250 kuranyi her sezon yazılıyordu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu listede JULIO BAPTISTA nin bulunmamasi tam anlamiyla bir rezaletEkli dosyayı görüntüle 207250 kuranyi her sezon yazılıyordu
Yeni 8 numaramizin Maci basliyor
Sampiyonluk kutlamasina kucaginda aslanla cikan bir depay
Kulübümüze hayırlı olsunKily gonzalez gsde
İp ucu ister misinKim o
Şakasına insanların üzerine salar gibi yapıyormuşSampiyonluk kutlamasina kucaginda aslanla cikan bir depay
Bu listede JULIO BAPTISTA nin bulunmamasi tam anlamiyla bir rezalet
Yusuf Demir ve Morutan olmasına rağmen isteniyorsa büyük bir oyuncu olur bu isim.Yusuf un kiralanmasi Morutanin ise mutlaka kadroda bulunması lazım Mertens sonrası için.Forvet arkasi arayisinda oldugumuza anlam veremedim. 10 numarada Mertens var, 6 milyona aldigimiz Yusuf Demir var, 6.5 milyona aldigimiz Cicaldau var, 4 milyona aldigimiz Morutan var. Bu 3’luden en az birini degerlendirmemiz lazim. Her seyin cozumu transfer degil.