- 26 Ocak 2021
- 41.055
- 40.307
- 3.078
oglum hemen sarı yapmıs lannnn
Bugünkü fotoğraf eski sergen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oglum hemen sarı yapmıs lannnn
Dediğim gibi Blass i çok detaylı incelemedim. Örnek olarak söylemiştim yanılma payımı belirterek.Felix 10 numara değil, maaşının %60ı ödenip beleş kiralanmadıkça alamayız.
Blas’ın hayatında baskı altında maçı yok, tepe takımda kapalı savunmaya oynamamış adam hayatında, istenen bedel de 10-15.
Başa dönersek Mertens’i anca 13. olan kulüp alır gibi bir ifaden var istese Mertens geçen sene ŞL oynayan takımda olurdu, sakatlığına kadar da gayet iyidi. Rekabete girecek adam alınabilir ama öyle ondan çok daha iyi adam alabilecek bir durum eylülde fırsat oluşmadığı sürece olası değil.
wanda 4 tane paylasmıs,instada.eskiye benzemiyorBugünkü fotoğraf eski sergen.
VinlanÇok ayıp.
Bravo rts. Turkiyedir GS10 bin euroyuda 2-3 kere istanbula gelip gitsinler thy den bilet satalım ülkeye euro lazım...
Avrupa’da iddia seviyesi önemli burada, iddia ŞL vizesi almaksa olur da gruptan çıkmak için ciddi kura şansı olmadıkça iddiadan söz edemeyiz.Dediğim gibi Blass i çok detaylı incelemedim. Örnek olarak söylemiştim yanılma payımı belirterek.
Mertens 13. olan takım olayı adam Avrupa maçı olmayan takima geldi evet ikna edildi bu basaridir ama şöyle diyim 2 sene önceki Mertens i alamazdik mesela burda olmasının sebebi yaşı. Ben severim mertensi bu arada. Takımı güzelde birleştirdi ama kaçırdığı basit golleri düşündükçe aklıma Gomis geliyo. İlk geldiğinde attığı goller son senesinde kaçırdığı boş kaleler. Vurgulamak istediğim bu oyuncuların faydası olmadı değil ki Mertens takımı birleştiren buyuk bir güçtü ancak maalesef yas ilerledikçe artık kaldıramıyolar oyuncular.
Asıl konumuz morutsan ve Yusuf. Bunlar bana göre şuanda ilk 11 de belkide takimin en önemli mevkisi 10 no da gel oyna seviyesinde degil. Gelisirler Kerem Barış gibi eyvallah ama sen Avrupada iddali takım kurcam diyosan bu oyunculardan faydalanma demez kimse ama net bir isim lazım. Bence o net ismide seninde dediğin gibi Eylül ağustos gibi fırsat transferi olarak bulabiliriz
Berbat bir üçlü olur kağnıyla gider gibi gideriz kaleyetorrerira-paredes
lo celso
![]()
Yani aslında demek istedigimi ozetlemissin sevgili admirimAvrupa’da iddia seviyesi önemli burada, iddia ŞL vizesi almaksa olur da gruptan çıkmak için ciddi kura şansı olmadıkça iddiadan söz edemeyiz.
Avrupa ligi için de bahsettiğin adamlar yetersiz diyemem.
ŞL vizesi alınırsa kesin 1-2 üst seviye fırsat kovalanır ama ağustos sonu olur o da anca dediğim gibi.