Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix 10 numara değil, maaşının %60ı ödenip beleş kiralanmadıkça alamayız.

Blas’ın hayatında baskı altında maçı yok, tepe takımda kapalı savunmaya oynamamış adam hayatında, istenen bedel de 10-15.

Başa dönersek Mertens’i anca 13. olan kulüp alır gibi bir ifaden var istese Mertens geçen sene ŞL oynayan takımda olurdu, sakatlığına kadar da gayet iyidi. Rekabete girecek adam alınabilir ama öyle ondan çok daha iyi adam alabilecek bir durum eylülde fırsat oluşmadığı sürece olası değil.
Dediğim gibi Blass i çok detaylı incelemedim. Örnek olarak söylemiştim yanılma payımı belirterek.
Mertens 13. olan takım olayı adam Avrupa maçı olmayan takima geldi evet ikna edildi bu basaridir ama şöyle diyim 2 sene önceki Mertens i alamazdik mesela burda olmasının en büyük sebeplerinden biri yaşı. Ben severim mertensi bu arada. Takımı güzelde birleştirdi ama kaçırdığı basit golleri düşündükçe aklıma Gomis geliyo. İlk geldiğinde attığı goller son senesinde kaçırdığı boş kaleler. Vurgulamak istediğim bu oyuncuların faydası olmadı değil ki Mertens takımı birleştiren buyuk bir güçtü ancak maalesef yas ilerledikçe artık kaldıramıyo bu oyuncular.
Asıl konumuz morutsan ve Yusuf. Bunlar bana göre şuanda ilk 11 de belkide takimin en önemli mevkisi 10 no da gel oyna seviyesinde degil. Gelisirler Kerem Barış gibi eyvallah ama sen Avrupada iddali takım kurcam diyosan bu oyunculardan faydalanma demez kimse ama net bir isim lazım. Bence o net ismide seninde dediğin gibi Eylül ağustos gibi fırsat transferi olarak bulabiliriz

Dediğim gibi Blass i çok detaylı incelemedim. Örnek olarak söylemiştim yanılma payımı belirterek.
Mertens 13. olan takım olayı adam Avrupa maçı olmayan takima geldi evet ikna edildi bu basaridir ama şöyle diyim 2 sene önceki Mertens i alamazdik mesela burda olmasının sebebi yaşı. Ben severim mertensi bu arada. Takımı güzelde birleştirdi ama kaçırdığı basit golleri düşündükçe aklıma Gomis geliyo. İlk geldiğinde attığı goller son senesinde kaçırdığı boş kaleler. Vurgulamak istediğim bu oyuncuların faydası olmadı değil ki Mertens takımı birleştiren buyuk bir güçtü ancak maalesef yas ilerledikçe artık kaldıramıyolar oyuncular.
Asıl konumuz morutsan ve Yusuf. Bunlar bana göre şuanda ilk 11 de belkide takimin en önemli mevkisi 10 no da gel oyna seviyesinde degil. Gelisirler Kerem Barış gibi eyvallah ama sen Avrupada iddali takım kurcam diyosan bu oyunculardan faydalanma demez kimse ama net bir isim lazım. Bence o net ismide seninde dediğin gibi Eylül ağustos gibi fırsat transferi olarak bulabiliriz
Avrupa’da iddia seviyesi önemli burada, iddia ŞL vizesi almaksa olur da gruptan çıkmak için ciddi kura şansı olmadıkça iddiadan söz edemeyiz.

Avrupa ligi için de bahsettiğin adamlar yetersiz diyemem.

ŞL vizesi alınırsa kesin 1-2 üst seviye fırsat kovalanır ama ağustos sonu olur o da anca dediğim gibi.

morutan scout ekbinin 18 yasından beri takip ettiği bi oyuncuymus,fatih hoca öyle demiş alındıgı zaman.çöpe atamayız.

Avrupa’da iddia seviyesi önemli burada, iddia ŞL vizesi almaksa olur da gruptan çıkmak için ciddi kura şansı olmadıkça iddiadan söz edemeyiz.

Avrupa ligi için de bahsettiğin adamlar yetersiz diyemem.

ŞL vizesi alınırsa kesin 1-2 üst seviye fırsat kovalanır ama ağustos sonu olur o da anca dediğim gibi.
Yani aslında demek istedigimi ozetlemissin sevgili admirim :)
Sadece şunu ekleyebilirim. ŞL de gruptan çıkmak ve devam etmek için yabancı sınırının kalkması lazım. Bir kaç mevkiye daha iyi adam lazım ama alamıyoruz. Çok sevsemde şundan eminim (gerçekleri konuşmak lazım) Kerem yine önümüzdeki sezonda yanındaki adama pas veremeyip kanser edecek bunu biliyorum. Kimine göre oyuncunu kötülemek bu ama ben realiteden yanayım. Keremi beğeniyorum ancak halen eksik yönleri var. Bu sadece bir örnek. Mesela beklerimizden biri Türk olmali. Bende istiyorum Mert ancak sırf yabanci kuralindan dolayı. Yoksa farklı profilde sağ bek bakardık. Daha iddali kadro kurmak için.
Çok uzattım demek istediğim bence hedef bu sene Avrupa ligi olmalı ancak SL den elenip ordan gelecek para önemli. Ona gorede kadroda birkaç eksik var. 8 no 10 no forvet sol bek (icardi) vs. vs. gideceklere göre. Yönetim ve hocada farkli düşünmüyordur bence

DguDQxiWAAAx0t0.jpg

Milli takım için yanlış tercih bence. Ama şampiyon olmuş bir Türk hoca olarak tercih edilmesini anlarım.

Burhan 50 isim yazdıysa 45'ini yalanladı Erden Timur daha hangi sıfatla haber yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt