Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.786
- 90.454
- 5.003
Mckennie+Moise Kean+10 milyon öro 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gobekli mckennieyi mi istiyon lan
Dursun Özbek dün Milano’daydı yazmışlar, Erden Timur olabilir. McKennie’yi beğeniyormuşuz, takas olabilirmiş ama Zaniolo’yu en azından ön eleme turlarında tutmak istiyormuşuz. 3. Eleme turu sonrası hareket olabilirmiş. Erden Bey’in İtalya’dan getirebileceği diğer isimlere odaklanabiliriz.
Sezon başında Boey'e de foto ile göbek yapmış diye geziyordu herkes. FM oynamıyorum uzun zamandır ama sanmıyorum bütçe yeteceğini oyunda. Sizin gibi herkese çöp çekelin tamam çünkü biz City gibi borcu olmayan, para sorunu olmayan bir takımız ligimizde PL gibi popüler bir lig zaten.Ulen fotoları da mı görmüyorsun? Millet paylaşıp duruyor. Tamam kardeş FM de iyiymiş alın siz takıma![]()
25 m euro + Mckennie niye beğenmiyoruz ki 35 m euro'ya gitse 10 m euro'dan %20 pay Roma'ya gideceğini düşünürsek 27 m euro + Mckennie de diyebiliriz gayet de makul bir transfer olur. Belki Okan hoca Mckennie'yi beğeniyor sisteminde önemli olacağını düşünüyor bunları da bilemeyiz.
Bu adam pl de oynamadı mı kiralık olarak. Yahu rehabilitasyon merkezi miyiz biz? Bizlik oyuncu ise erden kabul eder zaten. Etmiyorsa da bizlk oyuncu değildir. 35 kazanacağım yerden niye 20 + risk alasın ki?Kendini biraz toplarsa diye yazmışım şuan gözden düşmüş zaten düşmemiş olsa bize fırsat doğmaz tıpkı Torreira gibi. Bak geçen sene kendisi İtalya'da kalmak istedi almadı İtalyan takımları maaşı 2.5 diye şimdi istiyorlar ama. Şunu anlamanız lazım Avrupa'nın büyük takımlarında oynayan bu tarz bir de uygun yaşta olan oyuncuları gözden düşmezse bizim ligimize gelmiyorlar zaten. McKennie, PArades bu adamlar gözden düşmese zaten bize kalmaz.
Boey 1 milyonluk topçuydu. Bu 15 milyon ediyor.Sezon başında Boey'e de foto ile göbek yapmış diye geziyordu herkes. FM oynamıyorum uzun zamandır ama sanmıyorum bütçe yeteceğini oyunda. Sizin gibi herkese çöp çekelin tamam çünkü biz City gibi borcu olmayan, para sorunu olmayan bir takımız ligimizde PL gibi popüler bir lig zaten.
ben ve bi kısmımızda begendigine inanmıyoruz.oyuncu faydalı olabilir ama defoları var(fiziğine bakmaması vs.)ayrıca la gazetta ve pedulla içinde manipulenin oldugu haberler yapıyo,neden inanalım?şimdi de transfer 3.ön eleme turu sonrasına sarkmıs.agustosa kadar kapandı konu25 m euro + Mckennie niye beğenmiyoruz ki 35 m euro'ya gitse 10 m euro'dan %20 pay Roma'ya gideceğini düşünürsek 27 m euro + Mckennie de diyebiliriz gayet de makul bir transfer olur. Belki Okan hoca Mckennie'yi beğeniyor sisteminde önemli olacağını düşünüyor bunları da bilemeyiz.
Evet 23 yaşındaki
zaniolo ve 30 yaşındaki pogba. Ulen pogba iyi olsa juve sana verir mi pogbayı...
25 + Mckennie teklifinin yanına Kenan yıldızı da eklerlerse bizim için çok çok iyi bir takas olmuş olur. Umarım bizim yönetim Kenan yıldız transferini de bu takas işine dahil ediyordur.25 m euro + Mckennie niye beğenmiyoruz ki 35 m euro'ya gitse 10 m euro'dan %20 pay Roma'ya gideceğini düşünürsek 27 m euro + Mckennie de diyebiliriz gayet de makul bir transfer olur. Belki Okan hoca Mckennie'yi beğeniyor sisteminde önemli olacağını düşünüyor bunları da bilemeyiz.