Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek dün Milano’daydı yazmışlar, Erden Timur olabilir. McKennie’yi beğeniyormuşuz, takas olabilirmiş ama Zaniolo’yu en azından ön eleme turlarında tutmak istiyormuşuz. 3. Eleme turu sonrası hareket olabilirmiş. Erden Bey’in İtalya’dan getirebileceği diğer isimlere odaklanabiliriz.

dedim la gazetta ve pedulladan baska kimse yazmıyo diye.mckennie şu anki fiziki durumu ve karakteri acısından bize ters oyuncu.begenmemiz imkansız.takasla da olmaz zaten,keş para varken.la gazetta ve pedulla ortaklasa haber yapıyo gibiler.3. ön eleme turu sonrasına dedilerse iş yas zaten.sampiyonlar ligine kalırsak zaniolo gitmez,öte yandan juve de baskasını bulur.italyadaysa solbek parisiyi alsın bari erden timur

Ulen fotoları da mı görmüyorsun? Millet paylaşıp duruyor. Tamam kardeş FM de iyiymiş alın siz takıma :)
Sezon başında Boey'e de foto ile göbek yapmış diye geziyordu herkes. FM oynamıyorum uzun zamandır ama sanmıyorum bütçe yeteceğini oyunda. Sizin gibi herkese çöp çekelin tamam çünkü biz City gibi borcu olmayan, para sorunu olmayan bir takımız ligimizde PL gibi popüler bir lig zaten.

25 m euro + Mckennie niye beğenmiyoruz ki 35 m euro'ya gitse 10 m euro'dan %20 pay Roma'ya gideceğini düşünürsek 27 m euro + Mckennie de diyebiliriz gayet de makul bir transfer olur. Belki Okan hoca Mckennie'yi beğeniyor sisteminde önemli olacağını düşünüyor bunları da bilemeyiz.

haberler o kadar saçma ve tutarsızki.3.ön eleme turundan sonra görüşme olabilir demişler,elemelerde cosarsa zaniolo hem bırakmayabiliriz hemde yine 35 milyon isteriz.juvede anlasılan para yok,zaten agustos ortasından sonra da biz zanioloyu salmayız,onlarda baskasını bulur.transfer yatmıs belliki

25 m euro + Mckennie niye beğenmiyoruz ki 35 m euro'ya gitse 10 m euro'dan %20 pay Roma'ya gideceğini düşünürsek 27 m euro + Mckennie de diyebiliriz gayet de makul bir transfer olur. Belki Okan hoca Mckennie'yi beğeniyor sisteminde önemli olacağını düşünüyor bunları da bilemeyiz.

Herkes birbirini yiyorda Belki mckennie konudan haberi yok onuda bilemeyiz.

Kendini biraz toplarsa diye yazmışım şuan gözden düşmüş zaten düşmemiş olsa bize fırsat doğmaz tıpkı Torreira gibi. Bak geçen sene kendisi İtalya'da kalmak istedi almadı İtalyan takımları maaşı 2.5 diye şimdi istiyorlar ama. Şunu anlamanız lazım Avrupa'nın büyük takımlarında oynayan bu tarz bir de uygun yaşta olan oyuncuları gözden düşmezse bizim ligimize gelmiyorlar zaten. McKennie, PArades bu adamlar gözden düşmese zaten bize kalmaz.
Bu adam pl de oynamadı mı kiralık olarak. Yahu rehabilitasyon merkezi miyiz biz? Bizlik oyuncu ise erden kabul eder zaten. Etmiyorsa da bizlk oyuncu değildir. 35 kazanacağım yerden niye 20 + risk alasın ki?

Muslera-Boey-Nelsson(Merih)-Abdul-Angelino-Torreira-Mckennie-Kerem-Raşit-Mertens-Moise Kean

27m + mckennie degilde, moise kean istesek fena olmaz.

Paredes isterim, mckennie yerine

Sezon başında Boey'e de foto ile göbek yapmış diye geziyordu herkes. FM oynamıyorum uzun zamandır ama sanmıyorum bütçe yeteceğini oyunda. Sizin gibi herkese çöp çekelin tamam çünkü biz City gibi borcu olmayan, para sorunu olmayan bir takımız ligimizde PL gibi popüler bir lig zaten.
Boey 1 milyonluk topçuydu. Bu 15 milyon ediyor.

ben ve bi kısmımızda begendigine inanmıyoruz.oyuncu faydalı olabilir ama defoları var(fiziğine bakmaması vs.)ayrıca la gazetta ve pedulla içinde manipulenin oldugu haberler yapıyo,neden inanalım?şimdi de transfer 3.ön eleme turu sonrasına sarkmıs.agustosa kadar kapandı konu

Zaniolo serbest kalma maddesine gitmesine kesinlikle karşı çıkıyorum şöyle küçük bir hesaplama yapalım.

35'e serbest kalma maddesini kullanırlarsa 4 m euro Roma'ya pay vereceğiz ve sonraki satıştan pay olmayacak. 16 m euro kar yapmış olacağız.

25 m euro + Mckennie yaparsak aslında %20 Roma payından dolayı 27 m euro yapıyor + sonraki satıştan kar üzerinden %20 pay koyarsak.

80 m euro EPL yaparsa aradaki fark 55 m euro %20'si 11 m euro yapar 25 + 11 = 36 m euro + Mckennie oluyor. 21 m euro kar + 1 oyuncu almış olacağız.

Mckennie iyi analiz edilmeli, benim hiç gözüm tutmadı. İşin sonunda dolandırıldık demeyelim sonra.
Ben sadece 1 maçını izlemiştim A. Sandro'nun son durumunu görmek için, onda da klasik siyahi topçu özellikleri dışında çok bir şey göremedim.
Fransa 1./2. ligi böyle adam kaynıyor, bulunabilecek en kolay oyuncu profili.

25 + Mckennie teklifinin yanına Kenan yıldızı da eklerlerse bizim için çok çok iyi bir takas olmuş olur. Umarım bizim yönetim Kenan yıldız transferini de bu takas işine dahil ediyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt