Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 + Mckennie teklifinin yanına Kenan yıldızı da eklerlerse bizim için çok çok iyi bir takas olmuş olur. Umarım bizim yönetim Kenan yıldız transferini de bu takas işine dahil ediyordur.
Hemen satacağız diye bir şey yok belki daha iyi bir fırsatta çıkabilir. Kenan Yıldız da olursa iyi olur ama oyuncunun düşüncesi de önemli ikna edebilirsek neden olmasın.

en azından agustosa kadar kafa rahat zaniolo konusunda.3.ön eleme turundan sonra gel bakalım juve gelebilyosan

25 m euro + Mckennie niye beğenmiyoruz ki 35 m euro'ya gitse 10 m euro'dan %20 pay Roma'ya gideceğini düşünürsek 27 m euro + Mckennie de diyebiliriz gayet de makul bir transfer olur. Belki Okan hoca Mckennie'yi beğeniyor sisteminde önemli olacağını düşünüyor bunları da bilemeyiz.
Kİ bunu veriyorlar mı o da net değil? Bu tarz bir teklife ben sıcağım bir de yanına Kenan'ı ekleyebilirsek gayet iyi olur. Lakin başa baş veya 10-15 gibi para verirlerse sıcak bakmam mesela. En az 20-25 milyon nakit parayı görmeliyiz oyuncu takaslarına göre.

Kİ bunu veriyorlar mı o da net değil? Bu tarz bir teklife ben sıcağım bir de yanına Kenan'ı ekleyebilirsek gayet iyi olur. Lakin başa baş veya 10-15 gibi para verirlerse sıcak bakmam mesela. En az 20-25 milyon nakit parayı görmeliyiz oyuncu takaslarına göre.
25'den aşağı para olmadığı taktirde hiç görüşme bile yapmam geleceklerse 25 + gelecekler çok istiyorlarsa şartlarımızı sağlayacaklar.

1.5 yılda çok geri gitmediyse baya güçlü bir adam dribble var pas dağıtıyor.

Bu araplar ve chelsea arasında bir dümen dönüyor yav maşallah adamlar chelseanın şişik kadroyu teker teker alarak temizliyor ne garip iş.
valla bu hodoiyi bende begeniyodum.okan buruk chelsedan isteyecegimiz cok oyuncu var dedi,ama madueke,fofana ve gallagher harici kimse uymaz bize.

way be mutis analiz emre ozcan uykusundan uyanmstr meslek kaybi korkusuyla
ABD li Freddy adu diyeyim. ABD li topçular biraz fazla abartılıyor ve parayı bulduktan sonra g.tleri kalkıyor manasında söyledim. Nasıl burada Kuzey Afrikalı topçulara mal gözüyle bakılıyor ya hani ona bir örnek olarak söyledim. Ama böyle bu saatte çocuğa anlatır gibi anlatmam lazımmış.

ABD li Freddy adu diyeyim. ABD li topçular biraz fazla abartılıyor ve parayı bulduktan sonra g.tleri kalkıyor manasında söyledim. Nasıl burada Kuzey Afrikalı topçulara mal gözüyle bakılıyor ya hani ona bir örnek olarak söyledim. Ama böyle bu saatte çocuğa anlatır gibi anlatmam lazımmış.
akilalmaz genellemelerle geliyorsun harbisi kardesim benim.
abartilmayan var mesela tyler adams sever misin yoksa yedlin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt