Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.687
- 3.986
- 813
@Yunus Abi liste nasıl?
Listeyi okurken aklıma Mustafa Kapı geldi. Nerede ve ne yapıyor bu kardeşimiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Yunus Abi liste nasıl?
Mert geçen sezon bilek çatlağı yüzünden forma giyemedi. Mevcut yabancı kuralı varken kullanabileceğin 3 pozisyon var. stoper bek ve kale. Stoper olarak Çağlar disinda kimi alırsın desem adam yok. Belki Ozan Bek desen zeki yi alamayacağın için tek seçenek Mert. Sol bek ülkede yok zaten. Kazim mi Angelinho mu tabikide Angelinho. Kazim biraz daha kendini ispat etmeden avrupada özellikle zor. E kale desen Muslera var Türk kimi oynatcan. Uğurcan belki onuda alamayiz. Mecbur yani Mert başka seçeneğimiz yok. Bu gerçeğide düşünmek lazim. Kerem abdul 3. Kim olcak. İsterdim zeki çelik yada Uğurcan olsun ama yok yani alamazsin. Mert bu durumda önemli bir transferBenzer bir şey yazacaktım, benden çok yaşayacaksın. Yerli diye, MT da birkaç kez yardırışı aklında kalmış kişiler pek de düşünmeden heyecana kapılıyor galiba. Sezon boyunca hiç süre almamış bir futbolcu, nasıl döneceği de belli değil...
Sağlam haliyle de dediğin gibi; bir defa Boey gibi dsiplinli-sağlamcı- müdahaleleri yerinde ve ölçülü bir bek değil ve olamaz. Tam hazır olursa temposu oldukça yüksek ama bunu dengeli kullanabilen biri değil. İnce işleri de fazla beklememek lazım; hızı ve girişimciliği ile hücumda etkili olma ihtimali yüksek...
Hele Mert-Angelino gibi bir bek tandemi düşünülüyorsa direkt üçlü savunmaya geçmek lazım. Aksi halde Nelsson ve Torreira gitse de kalsa da, hatta sağlam bir 6 no alınsa da elek olur o defans...
Bunlar fena karışacaklar. Bugün Aziz Yıldırım televizyon programına çıkacaktı birileri gizlice iptal ettirtmiş.
adam hergün ortalama 3 isim sıkıyor ayda yapar 80 90 sim illaki biri tutar geçen seneki torreiranın ekmeğini yiyor hala haramzadeBu adama inanmıyorum salliyo. Bin isim söylesen biri tutuyo zaten
Devamında aklıma gelen Bartuğ Elmaz, Emir Tintiş, Yusuf Gümüş'e de bir bakayım dedim.Listeyi okurken aklıma Mustafa Kapı geldi. Nerede ve ne yapıyor bu kardeşimiz?
Bence Burhan o kadar kötü değil torreira ilk o yazmıştı . En azından yeni isim yazıyorduyum yalanı günah olsaydı cehennemin dibinden bir tık yukarı çıkamazdı bu.Gerçi emre kaplanda kolpacı ama o salak ordan yırtıyor ama bu ve yakup tam cehennemde odun olurlar
Katılıyorum da işte dörtlü defansla Ümraniye-Giresun-KG-BJK gibi maçlarda düşülen durumlar ortada ve sadece Boey yerine Mert' in oynaması bile feci durumlara sebep olabilir. Boey' in defansif katkısı bir bekin çok ötesinde...Mert geçen sezon bilek çatlağı yüzünden forma giyemedi. Mevcut yabancı kuralı varken kullanabileceğin 3 pozisyon var. stoper bek ve kale. Stoper olarak Çağlar disinda kimi alırsın desem adam yok. Belki Ozan Bek desen zeki yi alamayacağın için tek seçenek Mert. Sol bek ülkede yok zaten. Kazim mi Angelinho mu tabikide Angelinho. Kazim biraz daha kendini ispat etmeden avrupada özellikle zor. E kale desen Muslera var Türk kimi oynatcan. Uğurcan belki onuda alamayiz. Mecbur yani Mert başka seçeneğimiz yok. Bu gerçeğide düşünmek lazim. Kerem abdul 3. Kim olcak. İsterdim zeki çelik yada Uğurcan olsun ama yok yani alamazsin. Mert bu durumda önemli bir transfer
orda takılı kaldı renktaş ondan özellikle bu sezon sıktığı hiçbir isim tutmadı ve hergün başka isim sıkıyor.Sabah sıktığını akşam yalanladığını gördüm bu sezonBence Burhan o kadar kötü değil torreira ilk o yazmıştı . En azından yeni isim yazıyor