- 1 Mayıs 2018
- 57.305
- 48.102
- 3.873
planlama cok iyi, yavas adam devri biteli cok oldu.Borna Sosa, Datro Fofana hızlı, atletik, delici adamlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mumkunse 11 oyuncu hepsi atletik olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
planlama cok iyi, yavas adam devri biteli cok oldu.Borna Sosa, Datro Fofana hızlı, atletik, delici adamlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben ofans olarak düşünüyorum iyi orta yapıyor ama detaylı izlemek lazımofansı mı defansı mı iyidir renktaş?
Sevilla ona bile çökmeye çalışmıştı.Sosa, Angelino falan hep hücumcu adamlar. istatistikleri gayet iyi. dandik carole gibi 2.lig topculari pesinde kosmuyoruz. bu iyi haber. hem gol atarlar hem asist yaparlar.
yedek olarak is yapardi
Pulisic ve Fofana takımımıza katılacaktır hep söylüyorum hislerim bu yönde olduğunu.
çok güzel yalan söylüyor la bu adam
Satacaklar bunu 2 hafta önce de ismi çıkmıştı. Ayrılma durumuyla ilgili açıklaması vardıStuttgart düşseydi ben de forumda önerecektim bunu.
Neymiş bunun markasi
www.vertu.boutique
Şu yabancı sınırı olmasaydı çok güzel işler yapabilirdik işteKatılıyorum da işte dörtlü defansla Ümraniye-Giresun-KG-BJK gibi maçlarda düşülen durumlar ortada ve sadece Boey yerine Mert' in oynaması bile feci durumlara sebep olabilir. Boey' in defansif katkısı bir bekin çok ötesinde...
Angelino-Müldür & Kerem-Zaniolo & Kaan-Apo (Sağ ve sol stoper)...Gel de üçlü defans isteme; üstelik Sergio-Torreira merkez tandemi de bu formata çok uygun. Muslera ok. Nelsson-İcardi (veya muadilleri) ekle, bitti gitti...Aklın yolu bir ama Okan Hoca hiç o dallara basacak gibi durmuyor...
Burhan bir Torreirayi tutturdu diye anca sallamaya basladi. Transfermarkta girip piyasa degeri bellirli seviyede olan sol beklere bakip biz istiyoruz diye yaziyor.
Stuttgart 15 civari anca satar
Burhan günlük bir oyuncu sallama yeteneğe sahip.Burhan bir Torreirayi tutturdu diye anca sallamaya basladi. Transfermarkta girip piyasa degeri bellirli seviyede olan sol beklere bakip biz istiyoruz diye yaziyor.
Stuttgart 15 civari anca satar
Mertens i ilk söyleyen bir hatun vardı. DAŞ gibi bir milftorreirayi ilk soyleyen o degildiki
matteo revelo mi ne soyledi, disbasinda sonra salim ilk soyledi