Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afrika’dan aldıkları oyuncuları 50k-300k arasında bonservisle alıyorlar. Aldığın oyuncu al Galatasaray’a koy demiyorum. Özellikle Hollanda 2. Ligden bir takım alınabilir orada demeyebiliriz.Hocam alıp kiraladığın 10 oyuncunun belki 2 si tutar. O 2 si için de böyle bir riske girilmiyor. Biz yetiştirici kulüp olmayı geçen sene denedik sonuç ortadaydı.
En önemlisi, yabancı kotasından dolayı 18 yaşında filan bir oyuncu almak ve geliştirmek zor. Şu an transfer dönemindeyiz, Fildişi Sahili' nden, ismi duyulmamış18 yaşında bir futbolcu transfer edilmesini ister misin? 21 yaş altı durumuyla istedik diyelim; takımın ihtiyaç duyması muhtemel birkaç yabancı futbolcuyu satılık yahut kiralık elden çıkarmak zorunda kalıyorsun, yine de eldekiler yedek kalınca sorun çıkarabiliyor. Yarışmacı bir kulübün öyle bir çocuğa süre vermesi çok zor; oynamadan da takımın seviyesine çıkamaz...Her transfer döneminde soruyorum molde fofanayi kaça almış? Biz bu şekilde ucuza oyuncu bulup kiralasak olmuyor mu? İlla oyuncu Afrika’dan moldeye moldeden chelseaye gidince mi görmemiz gerekiyor
Dediğim gibi fofana mutlaka izlenmiştir ancak molde'de tutması beklenmiştir. Çok iyi olanları da biz kapamıyoruz malesef bu konuda öncelikle dediğiniz adımların atılması öncelik olmalı. Kulüp satın alma projeleri yıllardır konuşulsa da hiçbir adım atılmadı.Afrika’dan aldıkları oyuncuları 50k-300k arasında bonservisle alıyorlar. Aldığın oyuncu al Galatasaray’a koy demiyorum. Özellikle Hollanda 2. Ligden bir takım alınabilir orada demeyebiliriz.
Chelseaden Fofana alınca ne olacak? En fazla kiralar chelseaye topçu hazırlarız
DavetiyeSquat ekibimize katilmak icin neyi bekliyorsun daha?
ekibe bak
Aston villa gerçekten istiyorsa 35 milyonu direkt yatırır İngiliz takımları için çerez parası
Kaçak var.