Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
@melikşah
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun@melikşah
Mertens e maç içerisinde çok kızdığım anlar olmuştur. Özellikle sakatlığından sonra ama bu sene özelinde Mertens in takımdaki gençlere ve topçulara katkısını 2.9 m u bırak 10m versen elde edemeyebilirdik.
Ben öyle düşünmüyorum. Futbolcu olarak bakarsak icardi ve torreira etkisi çok fazla. Ama en önemli etki hocadan. Bir takıma bütün oyuncuların verimi artıyorsa kerameti sözde yıldızlarda değil hocada ararım30 maç 9 gole etki
Kerem,Yunus,Barış eğer seviye yükselttiyse Mertens in etrafında olmalarından kaynaklanıyor.
valla senin beğendiğin tek bir şey göremiyorum Umut. Şampiyon olan takımda hep bir şikayetAga bunlar biraz fakir avuntusu, mertens bence vasat bir transfer oldu, evet oyuna katkı verdi ama hiç skor katkısı yapamadı,35 maç oynadık ligde, 1 tane şutu bile aklımda kalmadı ve bu adam 10 numara
Sözde yıldız dediğin adam Napoli'de Hagi muamelesi görüyor.Ben öyle düşünmüyorum. Futbolcu olarak bakarsak icardi ve torreira etkisi çok fazla. Ama en önemli etki hocadan. Bir takıma bütün oyuncuların verimi artıyorsa kerameti sözde yıldızlarda değil hocada ararım
Kereme bir şey öğrettiyse icardi öğretti zaten de. En önemli katkı Okan hocada. Evet mertensi beğenmiyorumherif kereme futbolu öğretti hala beğenilmiyor
valla senin beğendiğin tek bir şey göremiyorum Umut. Şampiyon olan takımda hep bir şikayet
İmzaAga bunlar biraz fakir avuntusu, mertens bence vasat bir transfer oldu, evet oyuna katkı verdi ama hiç skor katkısı yapamadı,35 maç oynadık ligde, 1 tane şutu bile aklımda kalmadı ve bu adam 10 numara
Trabzon ve alanyaya attığı 2 gol gayet şık ve mertens ayarında oyuncu golleriydi ama dediğin noktada haklısın bence de isminin yarısı kadar bile katkı vermedi özellikle son 6 7 hafta bomboş gezdiAga bunlar biraz fakir avuntusu, mertens bence vasat bir transfer oldu, evet oyuna katkı verdi ama hiç skor katkısı yapamadı,35 maç oynadık ligde, 1 tane şutu bile aklımda kalmadı ve bu adam 10 numara
lan straw man argümanı yapma burada. Icardi ve Kerem faydasız mı dedim ben?İcardi kerem taşıdı bizi, ikisi olmasa şampiyonluk olamazdik, bence asıl teşekkür onlara
Aksihardan gelen bilalin de öyle golleri var bu adamdan bizim beklentimiz çift hane gol asistti bunu Kerem yaptıTrabzon ve alanyaya attığı 2 gol gayet şık ve mertens ayarında oyuncu golleriydi
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu haber hakkında ki yorumun?