Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@melikşah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1687457687731.png
1687457708334.png

gidek gidek kalk gidek

cimbomboma kalk gidek

cimbombom güzel derler

he ya gardaş kalk gidek

:yoji::yoji::yoji:

Mertens e maç içerisinde çok kızdığım anlar olmuştur. Özellikle sakatlığından sonra ama bu sene özelinde Mertens in takımdaki gençlere ve topçulara katkısını 2.9 m u bırak 10m versen elde edemeyebilirdik.

Aga bunlar biraz fakir avuntusu, mertens bence vasat bir transfer oldu, evet oyuna katkı verdi ama hiç skor katkısı yapamadı,35 maç oynadık ligde, 1 tane şutu bile aklımda kalmadı ve bu adam 10 numara

30 maç 9 gole etki
Kerem,Yunus,Barış eğer seviye yükselttiyse Mertens in etrafında olmalarından kaynaklanıyor.
Ben öyle düşünmüyorum. Futbolcu olarak bakarsak icardi ve torreira etkisi çok fazla. Ama en önemli etki hocadan. Bir takıma bütün oyuncuların verimi artıyorsa kerameti sözde yıldızlarda değil hocada ararım

Aga bunlar biraz fakir avuntusu, mertens bence vasat bir transfer oldu, evet oyuna katkı verdi ama hiç skor katkısı yapamadı,35 maç oynadık ligde, 1 tane şutu bile aklımda kalmadı ve bu adam 10 numara
valla senin beğendiğin tek bir şey göremiyorum Umut. Şampiyon olan takımda hep bir şikayet

Ben öyle düşünmüyorum. Futbolcu olarak bakarsak icardi ve torreira etkisi çok fazla. Ama en önemli etki hocadan. Bir takıma bütün oyuncuların verimi artıyorsa kerameti sözde yıldızlarda değil hocada ararım
Sözde yıldız dediğin adam Napoli'de Hagi muamelesi görüyor.

İmza ✍️ neyse ki sahada olup bitenleri görenler var Yıldız diye kimseyi övmüyor

Trabzon ve alanyaya attığı 2 gol gayet şık ve mertens ayarında oyuncu golleriydi ama dediğin noktada haklısın bence de isminin yarısı kadar bile katkı vermedi özellikle son 6 7 hafta bomboş gezdi

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt