Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 maçlık seriyi tekrar izle o zmn
Sadece orada biraz katkı verdi. Beklentimiz çok daha büyüktü icardi torreira ve keremin katkıları ortada. Yine stoperler ve boey sezon boyunca harikaydı. Sergio istikrarlı şekilde hiç düşmedi. Mertens bunların hepsinin gerisinde kaldı hele hele aldığı paraya göre çok geride kaldı. Bugün mertens gitse hepimiz seviniriz

Sadece orada biraz katkı verdi. Beklentimiz çok daha büyüktü icardi torreira ve keremin katkıları ortada. Yine stoperler ve boey sezon boyunca harikaydı. Sergio istikrarlı şekilde hiç düşmedi. Mertens bunların hepsinin gerisinde kaldı hele hele aldığı paraya göre çok geride kaldı. Bugün mertens gitse hepimiz seviniriz
13 maçlık seriden sonra sakatlandığını biliyorsun değil mi?

13 maçlık seriden sonra sakatlandığını biliyorsun değil mi?
Sakatlanmış olması da onun problemi. Zaten sorunda o 35 yaşında adam sakatlanacak geri dönmesi de zor olacak bunlar normal şeyler. Ben verdiği katkıya bakıyorum. Bugün Araplar istese kabul etmez misin?

adnan polat fatih hocaya salladı

ismini bile anmak istemiyorum dedi

Sakatlanmış olması da onun problemi. Zaten sorunda o 35 yaşında adam sakatlanacak geri dönmesi de zor olacak bunlar normal şeyler. Ben verdiği katkıya bakıyorum. Bugün Araplar istese kabul etmez misin?
Nasıl onun problemi yahu? Ali iyice saçmalığa döndü muhabbet.
Adamın verdiği katkıyı inkar etmek ayrı bir teklif geldiğinde kabul etmek ayrı
Şu an arapların içinden geçtiği piyasada bana 1 tane o mevkiye adam söyle ki alabilelim.

Seride mertensin etkisi inkar edilemez. Adam yasli oldugu icin her mac 90 dk oynayamaz ama dogru kullanildiginda katki saglayacagi asikar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt