- 26 Kasım 2012
- 185.569
- 258.137
- 5.998
Kereme bir şey öğrettiyse icardi öğretti zaten de. En önemli katkı Okan hocada. Evet mertensi beğenmiyorum
13 maçlık seriyi tekrar izle o zmn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kereme bir şey öğrettiyse icardi öğretti zaten de. En önemli katkı Okan hocada. Evet mertensi beğenmiyorum
herif kereme futbolu öğretti hala beğenilmiyor
herif kereme futbolu öğretti hala beğenilmiyor
Sadece orada biraz katkı verdi. Beklentimiz çok daha büyüktü icardi torreira ve keremin katkıları ortada. Yine stoperler ve boey sezon boyunca harikaydı. Sergio istikrarlı şekilde hiç düşmedi. Mertens bunların hepsinin gerisinde kaldı hele hele aldığı paraya göre çok geride kaldı. Bugün mertens gitse hepimiz seviniriz13 maçlık seriyi tekrar izle o zmn
13 maçlık seriden sonra sakatlandığını biliyorsun değil mi?Sadece orada biraz katkı verdi. Beklentimiz çok daha büyüktü icardi torreira ve keremin katkıları ortada. Yine stoperler ve boey sezon boyunca harikaydı. Sergio istikrarlı şekilde hiç düşmedi. Mertens bunların hepsinin gerisinde kaldı hele hele aldığı paraya göre çok geride kaldı. Bugün mertens gitse hepimiz seviniriz
36 yaşında adama bir tane alternatif olmadan tüm sezonu bıraktık bir yerde düşer tabiki idareli kullanmak mümkünse kenardan daha çok almak lazım diri olmalı oyuna girdiğinde
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakatlanmış olması da onun problemi. Zaten sorunda o 35 yaşında adam sakatlanacak geri dönmesi de zor olacak bunlar normal şeyler. Ben verdiği katkıya bakıyorum. Bugün Araplar istese kabul etmez misin?13 maçlık seriden sonra sakatlandığını biliyorsun değil mi?
Yedeği vardı ama fiziksel olarak ceset çıktı.36 yaşında adama bir tane alternatif olmadan tüm sezonu bıraktık bir yerde düşer tabiki idareli kullanmak mümkünse kenardan daha çok almak lazım diri olmalı oyuna girdiğinde
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Matayi sayma onu tamamen imaj için aldığımızı düşünüyordum ilk günden beri ki öyle de oldu. Babaannesi fena Ermeni bebesi gelseydi devre arası çok iyiydiYedeği vardı ama fiziksel olarak ceset çıktı.
Nasıl onun problemi yahu? Ali iyice saçmalığa döndü muhabbet.Sakatlanmış olması da onun problemi. Zaten sorunda o 35 yaşında adam sakatlanacak geri dönmesi de zor olacak bunlar normal şeyler. Ben verdiği katkıya bakıyorum. Bugün Araplar istese kabul etmez misin?
adnan polat fatih hocaya salladı
ismini bile anmak istemiyorum dedi
adnan polat fatih hocaya salladı
Haklı kendince zamanında Hagiden önce hocaya gitti evinde görüştü aileme zaman ayiricam istemiyorum diyip 4 ay sonra Ünal aysalla döndü hemenadnan polat fatih hocaya salladı
kac gune kadar transfer gelmez ise yangini yakiyoruzYahu sezon başında takım halinde presi herkes avel avel izlerken bu adam saha içinde yönlendirerek yaptırıyordu.