- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Adnan Polat: Mauro Icardi, Suudi Arabistan'dan gelen senelik 25 milyon euroluk teklifi kabul etmemiş. (A Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalacak zaten reisSence bu maaşla kalmalı mı ? 2.9 yanilmiyorsam
Gündüz dolu konuşur merak etmeali gece boş konuşuor konuyu değştirelim
sizin mertens hayranlığınız konuyu buraya getirdi
O mevkiyi kiminle dolduracağımız önemli.Sence bu maaşla kalmalı mı ? 2.9 yanilmiyorsam
a.polat nevzat'a rakip olmuş

Sampiyon yapar demedim ama katki verir. Nerdeyse her sampiyonlar liginde iyiydi. Fenerliler yasini ve verilen parayi takmiyorlarsa bence iyi transfer.Valencia 40 gördü sonuç?
Dzeko her türlü çift hane yapar, mevzu bence bu değil.
kalacak zaten reis
kendisi duyurdu
1.1 imza parası var ekstraSence bu maaşla kalmalı mı ? 2.9 yanilmiyorsam
o başkanken maç sonrası stadın yanındaki kulüp binasını basmıştık, sonra polisler kovalamıştı askldjada.polat nevzat'a rakip olmuş
Mertens o şartlarla alınabilecek en kariyerli ve en iyi topcuydu.Adam elinden geleni yaptı.20.yasindaki birçok genç futbolcudan daha fazla mucade etti.Adam hırsıyla takımı ateşledi taraftarı motivasyon etti ama bazıları beğenmiyor. Enteresan.Bu takım vura vura çatır çatır her türlü engele şerefsizliğe rağmen şampiyon oldu.Mertenste bu takımın önemli bir topcusuydu. Kabul etsende etmesende15m Euro’ya 5 ay önce adam aldık, gerekiyorsa bir 15 daha verip zımba gibi adamlar alırız. Ben de zaten onu diyorum bu bitik adamı kimse almaz keşke bir yıllık sözleşmemiz olsaydı
35 yaşında fiziğine çok çok dikkat etmezsen sakatlanırsın ne olması bekliyoruz. Bu sene daha fazla sakatlanır normal şeylersenin lüzumsuz düşmanlığın getirmiş olmasın, sakatlanması onun problemi dion. boş
Adnan Polat icardiye o paralar verilmemeli dedi
o sadece bu sezon icin gecerli?1.1 imza parası var ekstra