Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens o şartlarla alınabilecek en kariyerli ve en iyi topcuydu.Adam elinden geleni yaptı.20.yasindaki birçok genç futbolcudan daha fazla mucade etti.Adam hırsıyla takımı ateşledi taraftarı motivasyon etti ama bazıları beğenmiyor. Enteresan.Bu takım vura vura çatır çatır her türlü engele şerefsizliğe rağmen şampiyon oldu.Mertenste bu takımın önemli bir topcusuydu. Kabul etsende etmesende
De’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göre

De’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göre

anca gıramer düzelt rtaş dersane hocası gibi
dediğim gibi 13 maçı izle mertensin oyuna etkisini göreceksin kesinlikle toreiradan da sergiodan da daha önemliydi o dönemde, sakatlanması da sezon öncesi kamp yapmamasıyla ilgili olabilir biraz düşünürsen, konuyu kitliyorum bu vesileyle

Ben yönetici olsam icardiye yapacağım teklif net 5m maaş 1m Euro şampiyonluk bonusu 1m şampiyonlar ligi bonusu 500k şampiyonlar ligi gruplarından çıkma veya Avrupa liginde yarı final. En fazla bu kadar totalde yıllık 7.5 bizim için muazzam fazla zaten daha ne

Mertens önümüzdeki sene joker olarak geçen seneden daha fazla iş yapar.Muslerayla Birlikte 35 üstü tek adam olacak zaten kadroda.Takımın mentöre de ihtiyacı var

anca gıramer düzelt rtaş dersane hocası gibi
dediğim gibi 13 maçı izle mertensin oyuna etkisini göreceksin kesinlikle toreiradan da sergiodan da daha önemliydi o dönemde, sakatlanması da sezon öncesi kamp yapmamasıyla ilgili olabilir biraz düşünürsen, konuyu kitliyorum bu vesileyle
O zaman son kez yazayım torreira olmasaydı takım ilk 3e giremez Mertens ve icardi yuhalanırdı burada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt