- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.321
- 1.513
Bu sefer ciddi gibi bu adam,teklif olursa şaşırırım açıkcası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat: "Icardi bizle anlaşırsa üç yılda 23-24 milyon Euro alacak."
O degildi benceadnan polat fatih hocaya salladı
ismini bile anmak istemiyorum dedi
Öyleyse 2.9 çok uygun.o sadece bu sezon icin gecerli?
De’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göreMertens o şartlarla alınabilecek en kariyerli ve en iyi topcuydu.Adam elinden geleni yaptı.20.yasindaki birçok genç futbolcudan daha fazla mucade etti.Adam hırsıyla takımı ateşledi taraftarı motivasyon etti ama bazıları beğenmiyor. Enteresan.Bu takım vura vura çatır çatır her türlü engele şerefsizliğe rağmen şampiyon oldu.Mertenste bu takımın önemli bir topcusuydu. Kabul etsende etmesende
Bu sene imza parası ödeneceğini sanmıyorum, kapta geçen sene için yazılmış.1.1 imza parası var ekstra
Adnan Polat: "Icardi inşallah kalır. Galatasaray Başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim."Adnan Polat icardiye o paralar verilmemeli dedi
HakliAdnan Polat icardiye o paralar verilmemeli dedi
Öyleymiş bence 2.9 gayet uygun bu sezon için, bir tane alternatif alınacak dinlenerek daha iyi skor katkısı verebilir.Bu sene imza parası ödeneceğini sanmıyorum, kapta geçen sene için yazılmış.
Ha herseyi mükemmel yaptık icardiye verilen parada maliyete bakacagizHakli
Maddi anlamda fahiş rakamlar
Inter ve psgdeki sorunlu gecmisini goz onunde bulundurursak baya riskli iş
De’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göre
fb uşağı polat mı
asgari ücret + sodexo ya mı anlaşacak. Lan Erden Timur bir tarafını yırtıyor insanlar bi şeyler öğrenmesin diye bu herif çıkıp ampır ampır konuşuyor.Adnan Polat: "Icardi bizle anlaşırsa üç yılda 23-24 milyon Euro alacak."
Tabi bakacaz dostum biz real madrid miyizHa herseyi mükemmel yaptık icardiye verilen parada maliyete bakacagiz
O zaman son kez yazayım torreira olmasaydı takım ilk 3e giremez Mertens ve icardi yuhalanırdı buradaanca gıramer düzelt rtaş dersane hocası gibi
dediğim gibi 13 maçı izle mertensin oyuna etkisini göreceksin kesinlikle toreiradan da sergiodan da daha önemliydi o dönemde, sakatlanması da sezon öncesi kamp yapmamasıyla ilgili olabilir biraz düşünürsen, konuyu kitliyorum bu vesileyle