- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Yok1.1 imza parası var ekstra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok1.1 imza parası var ekstra
Sinir oldum bu herifeasgari ücret + sodexo ya mı anlaşacak. Lan Erden Timur bir tarafını yırtıyor insanlar bi şeyler öğrenmesin diye bu herif çıkıp ampır ampır konuşuyor.
Sen böyle artist artist konuşma telden yazıyorum deleri ayira ayira konuşuruz rahat ol.Mertensi beğenmiyorsun bende senin üslubunu beğenmiyorum ne yapacaz şimdiDe’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göre
Biz 5 vericez zaten kalan sponsorluk ile çözülücek.Ben yönetici olsam icardiye yapacağım teklif net 5m maaş 1m Euro şampiyonluk bonusu 1m şampiyonlar ligi bonusu 500k şampiyonlar ligi gruplarından çıkma veya Avrupa liginde yarı final. En fazla bu kadar totalde yıllık 7.5 bizim için muazzam fazla zaten daha ne
İyi ulan sen Mehmet batdalla oyna.Tabi bakacaz dostum biz real madrid miyiz
Daha bir kac sene once uefadan men cezasi yiyen takim sanliurfaspor muydu
Orasını sponsorlar düşünsün o zamanBiz 5 vericez zaten kalan sponsorluk ile çözülücek.
Mertens in nasıl sakatlandığını biliyor musun?35 yaşında fiziğine çok çok dikkat etmezsen sakatlanırsın ne olması bekliyoruz. Bu sene daha fazla sakatlanır normal şeyler
Ne alması febeye kaptirirdi icardiyiAdnan Polat: "Icardi inşallah kalır. Galatasaray Başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim."
O zaman son kez yazayım torreira olmasaydı takım ilk 3e giremez Mertens ve icardi yuhalanırdı burada
Tribünlerde taraftarların en çok mertens mertens diye bağırmaları niye biliyor musun?De’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göre
Onlar içinde güzel iş bence 1-2 milyon euro verip iyi reklam yapıcaklar.Orasını sponsorlar düşünsün o zaman
Biliyorum Yıldız kompleksi bir de Avrupa ülkerinden sarı saçlı yakışıklı olunca bizim tribünler çok sever. İstersen hiç gol atmaTribünlerde taraftarların en çok mertens mertens diye bağırmaları niye biliyor musun?
Calismalar devam ediyor, somut bir gelisme yok.