Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göre
Sen böyle artist artist konuşma telden yazıyorum deleri ayira ayira konuşuruz rahat ol.Mertensi beğenmiyorsun bende senin üslubunu beğenmiyorum ne yapacaz şimdi

Ben yönetici olsam icardiye yapacağım teklif net 5m maaş 1m Euro şampiyonluk bonusu 1m şampiyonlar ligi bonusu 500k şampiyonlar ligi gruplarından çıkma veya Avrupa liginde yarı final. En fazla bu kadar totalde yıllık 7.5 bizim için muazzam fazla zaten daha ne
Biz 5 vericez zaten kalan sponsorluk ile çözülücek.

De’ler ayrı. Takımın en önemli oyuncuları Kerem torreira icardi stoperler boey Rashica sergio bunlardan sonra belki mertens gelir bana göre
Tribünlerde taraftarların en çok mertens mertens diye bağırmaları niye biliyor musun?

Ne gereksiz tartisma icindesiniz yahu sanki biz karar veriyoruz gelen-giden oyunculara?

Hangi oyuncularin sozlesmesi devam ediyor belli. Hangi oyuncularin kalacagi da belli. Transfer doneminde kimlere teklif gelebilir onlari da az cok tahmin edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt