Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Yahu 90 milyon euro yatırım yapacak adam şu hallere girer mi hiç :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu para ciddiyse dursun özbek normalde hemen atlar,erden timurda parayı seven bi adam.ama imkansız gibi
Bu Parades evlimiydi, bide bu gelirse ülkedeki bütün manken oyuncu şarkıcı takımı sıraya gircekler hezanioloya da bulsak birini keşke.bahar şahin vardı.o olur bak
Bu Parades evlimiydi, bide bu gelirse ülkedeki bütün manken oyuncu şarkıcı takımı sıraya gircekler he![]()
Nerden anladın erden timur'un parayı sevdiğine adamın 3 lafından ikisi maneviyat, iç huzur adam parayı seviyormuş bravo!bu para ciddiyse dursun özbek normalde hemen atlar,erden timurda parayı seven bi adam.ama imkansız gibi
Dedeeeğğ90 milyon Euro 1 senelik mi
Erden başkan mı parayı seviyor iç huzur ,maneviyat, insan bir şeye adamalı kendini en çok sık kullandığı 3 kelimebu para ciddiyse dursun özbek normalde hemen atlar,erden timurda parayı seven bi adam.ama imkansız gibi
niye kimse 90m euroluk teklifi önemsemiyor acaba, 2.5 milyar tl yapiyor. burun kıvıranlar bile var twitter'da garip bir şekilde
şahsen c. uzan olsam vazgeçerdim o yorumları görünce, garip bi camiayiz
ya da negatif eleştiri yapanlar haklı, dincer azaphanvari biri de olabilir uzan
Uzan bizim yönetimin üzerinde baskı kuruyo bu şerkilde paylaşımlarla, ve kimse inanmadığı için reel bir teklif diyor. böyle yapmasa yarın bigün bizim yönetim yok öyle bir resmi teklif demesin diye, geçenlerde böyle bir teklif varmı olabilirmi diye sormuşlar bizim yönetime, konusu bile geçmedi demişler.cem uzanı severim ama iş neticelenmeden bu kadar paylaşım yapması doğru bir şey değil
haluk haklı bu konuda
Vereceğine inanmıyorlar çünkü.niye kimse 90m euroluk teklifi önemsemiyor acaba, 2.5 milyar tl yapiyor. burun kıvıranlar bile var twitter'da garip bir şekilde
şahsen c. uzan olsam vazgeçerdim o yorumları görünce, garip bi camiayiz
ya da negatif eleştiri yapanlar haklı, dincer azaphanvari biri de olabilir uzan