Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu para ciddiyse dursun özbek normalde hemen atlar,erden timurda parayı seven bi adam.ama imkansız gibi

Bu Parades evlimiydi, bide bu gelirse ülkedeki bütün manken oyuncu şarkıcı takımı sıraya gircekler he 😂
1687542534779.webp

niye kimse 90m euroluk teklifi önemsemiyor acaba, 2.5 milyar tl yapiyor. burun kıvıranlar bile var twitter'da garip bir şekilde

şahsen c. uzan olsam vazgeçerdim o yorumları görünce, garip bi camiayiz

ya da negatif eleştiri yapanlar haklı, dincer azaphanvari biri de olabilir uzan

Çünkü kendi reklamını yapan bir şaklabandan ibaret. Neyini önemseyeceğiz. Ben de 1 milyar euro teklif yapıyım instagram storysi ile oluyorsa

cem uzanı severim ama iş neticelenmeden bu kadar paylaşım yapması doğru bir şey değil
haluk haklı bu konuda
Uzan bizim yönetimin üzerinde baskı kuruyo bu şerkilde paylaşımlarla, ve kimse inanmadığı için reel bir teklif diyor. böyle yapmasa yarın bigün bizim yönetim yok öyle bir resmi teklif demesin diye, geçenlerde böyle bir teklif varmı olabilirmi diye sormuşlar bizim yönetime, konusu bile geçmedi demişler.

niye kimse 90m euroluk teklifi önemsemiyor acaba, 2.5 milyar tl yapiyor. burun kıvıranlar bile var twitter'da garip bir şekilde

şahsen c. uzan olsam vazgeçerdim o yorumları görünce, garip bi camiayiz

ya da negatif eleştiri yapanlar haklı, dincer azaphanvari biri de olabilir uzan
Vereceğine inanmıyorlar çünkü.

gürcü georgiy tsitaishvili 2 asist yapmıs portekiz u21e karsı

Vertu'nun telefonlari 3.300 - 8.300 arasinda satiliyor. Bir tane de 41.000 dolara satilan elmasli telefon var. Ayrica gayri menkul işi de yapiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt