- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
iyi stoper diyolardı.bu da kötürüm olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf Demir şov yapacağı sezon başlıyor hayırlı olsun.Mehmet Özcan Yusuf demirin gelecek sene takımda yer alacağını düşünmüyormuş. Düşünme yetisi olduğunu bilmiyordum bu kelin.
bu herif nasıl GSlı yav,fotoları da var taraftarlıgına dair ilgincMehmet Özcan Yusuf demirin gelecek sene takımda yer alacağını düşünmüyormuş. Düşünme yetisi olduğunu bilmiyordum bu kelin.
Bu kel harbi bomboş bir herif. Bildiği birseyde görmedim bununYusuf Demir şov yapacağı sezon başlıyor hayırlı olsun.
febe 5 senedir kafaya koyuyor ama sonuçta biz koyuyoruzSezon bitti önümüze bakalım fb kafaya koymuş şampiyon olacak
Çocukluğunda giydirmislerdir. Beşiktaşlı bu hiyarbu herif nasıl GSlı yav,fotoları da var taraftarlıgına dair ilginc
tudoruda övmüş olabilirler mi acabaUdineseliler becaoyu ovmustu
Umarim transfer gerceklesmez
Udineseliler becaoyu ovmustu
Umarim transfer gerceklesmez
gencken de var ya fotosuÇocukluğunda giydirmislerdir. Beşiktaşlı bu hiyar
skrtel ve kjaer gibi 2 tane aygırla oynadılar 2017de,basaksehir sampiyon oluyodu nerdeysefebe 5 senedir kafaya koyuyor ama sonuçta biz koyuyoruz
O şahısı ciddiye almamak lazım kendisi bir dönem beşiktaşlıydı bir dönem fenerli ne olduğu belli değil sürekli bir yerleri apayrı oynuyor.rashicayi, itfbye onerilmis
O şahısı ciddiye almamak lazım kendisi bir dönem beşiktaşlıydı bir dönem fenerli ne olduğu belli değil sürekli bir yerleri apayrı oynuyor.
Kim dedi pakan potzrashicayi, itfbye onerilmis